Libnet.ro
UNICEF

18:16

Israelul, in pragul unui nou focar de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Israelul, in pragul unui nou focar de COVID-19

Israelul, care in ultimele saptamani s-a confruntat cu o crestere a numarului de cazuri de coronavirus, s-a gandit la toate scenariile si pregateste o strategie pentru a face fata unui posibil nou focar de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Scandal in Germania in urma aparitiei unui nou focar de COVID-19. Romanii nu mai sunt salvatori, ci vinovati

Armin Laschet, presedintele landului Renania de Nord-Westfalia, unde a fost identificat, la mijlocul saptamanii, un nou focar de COVID-19 intr-o fabrica de carne, a dat vina pe muncitorii romani si bulgari pentru noua criza medicala. Ambasada Romaniei la Berlin i-a cerut politicianului sa-si clarifice pozitia.

Premierul Ludovic Orban, dupa ce Nicusor Dan a fost sabotat din nou: Niste nesimtiti, care isi bat joc de Bucuresti de patru ani de zile, au ajuns sa considere Capitala mosia lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reactionat, vineri, la faptul ca Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a fost sabotat din nou in timpul unei conferinte de presa, care a fost marcata.

CORONAVIRUS |Ungaria, gata sa introduca noi restrictii in cazul unui nou val al pandemiei. Viktor Orban anunta ca nu va ezita sa impuna noi masuri economice

Ungaria se pregateste sa reintroduca restrictiile in cazul aparitiei unul al doilea val al pandemiei de coronavirus. Premierul Viktor Orban a anuntat ca va impune noi masuri legale si economice daca o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )