Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un istoric care a scris istorie: Neagu Djuvara a fost inmormantat cu onoruri militare(VIDEO)

B1 B1,
Un istoric care a scris istorie: Neagu Djuvara a fost inmormantat cu onoruri militare(VIDEO)

Romanii se despart de inca o personalitate marcanta a culturii. Rudele si prietenii l-au condus duminica pe ultimul drum pe Neagu Djuvara. Slujba de inmormantare a avut loc. continuă pe B1

Neagu Djuvara a fost inmormantat cu onoruri militare

Neagu Djuvara a fost inmormantat duminica la cimitirul Bellu din Capitala, cu onoruri militare. Zeci de persoane au adus omagiu ultimului mare boier din cultura romana, intre ele numarandu-se Constantin Balaceanu-Stolnici si Nicolae Manolescu, potrivit News. ro.

Neagu Djuvara a fost condus pe ultimul drum de zeci de persoane care l-au apreciat. Ultimul mare boier din cultura romana, inmormantat la cimitirul Bellu din Capitala

Neagu Djuvara a fost condus duminica pe ultimul drum de zeci de oameni care si-l vor aminti mereu si il vor aprecia pentru contributia uriasa pe care a adus-o culturii romane. Istoricul Djuvara a fost.

Neagu Djuvara a murit. Istoricul Filip Iorga: A fost si un om care a facut istorie, nu doar a scris-o

Istoricul si diplomatul Neagu Djuvara a incetat din viata la varsta de 101 ani. Istoricul s-a nascut la 18 august 1916, in Bucuresti, intr-o familie de origine aromana si care a .

La 99 de ani imi vin lacrimile-n ochi cand ma gandesc la fata asta pe care-am iubit-o... Cine a fost marea iubire a lui Neagu Djuvara?

Neagu Djuvara a fost un carturar sobru si cu har si scris numeroase lucrari de filosofie istorica si de istorie a Romaniei, dar si istoricul lui amoros poate fi pentru unii un capitol interesant. Scriitorul.

La 99 de ani imi vin lacrimile-n ochi cand ma gandesc la fata asta pe care ... Cine a fost marea iubire a lui Neagu Djuvara?

Neagu Djuvara a fost un carturar sobru si cu har si scris numeroase lucrari de filosofie istorica si de istorie a Romaniei, dar si istoricul lui amoros poate fi pentru unii un capitol interesant. Scriitorul.

Neagu Djuvara va fi inmormantat duminica. Slujba de inmormantare, la Catedrala greco-catolica din Bucuresti

Istoricul Neagu Djuvara, care a murit joi, la varsta de 101 ani, va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu din Capitala, slujba de inmormantare urmand sa aiba loc la Catedrala greco-catolica Sfantul Vasile cel Mare, informeaza Episcopia Greco-Catolica de Bucuresti, intr-un comunicat difuzat vineri.

VIDEO Istoricul, filosoful, jurnalistul si scriitorul Neagu Djuvara, inmormantat cu onoruri militare

Neagu Djuvara a fost inmormantat, duminica, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu din Capitala. De.

Liviu Dragnea se disculpa: Eu am scris corect textul despre Neagu Djuvara, dar a fost postat gresit. Ce s-a intamplat cu persoana care a facut eroarea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a explicat duminica faptul ca el a scris corect mesajul referitor la moartea Neagu Djuvara si ca persoana care a publicat textul pe Facebook a fost cea care a gresit numele.

A murit istoricul Neagu Djuvara

ACTUALIZARE 20:50 Ministrul Culturii, despre Neagu Djuvara: Numele lui a devenit sinonim cu meticulozitatea si staruinta Lucian Romascanu, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, spune despre istoricul Neagu Djuvara ca a fost un titan a carui viata se suprapune istoriei Romaniei moderne. ---------- Istoricul Neagu Djuvara a murit astazi, la varsta de 101 ani. Istoric, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Neagu Djuvara s-a nascut la 18 august 1916, la Bucuresti, intr-o familie aristocrata de origine aromana.

Omagiu pentru Neagu Djuvara: Sute de oameni isi iau ramas bun la de marele istoric (VIDEO)

Pelerinaj la capataiul lui Neagu Djuvara. Trupul neinsufletit al istoricului a fost depus la Catedrala greco-catolica Sfantul Vasile cel Mare din Bucuresti. Rand pe rand,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )