Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Istoricul, filosoful, jurnalistul si scriitorul Neagu Djuvara, inmormantat cu onoruri militare

România Liberă România Liberă,
VIDEO Istoricul, filosoful, jurnalistul si scriitorul Neagu Djuvara, inmormantat cu onoruri militare

Neagu Djuvara a fost inmormantat, duminica, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu din Capitala. De. continuă pe România Liberă

Neagu Djuvara va fi inmormantat duminica. Slujba de inmormantare, la Catedrala greco-catolica din Bucuresti

Istoricul Neagu Djuvara, care a murit joi, la varsta de 101 ani, va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu din Capitala, slujba de inmormantare urmand sa aiba loc la Catedrala greco-catolica Sfantul Vasile cel Mare, informeaza Episcopia Greco-Catolica de Bucuresti, intr-un comunicat difuzat vineri.

Lumea culturala il plange pe istoricul Neagu Djuvara. Academicianul Ioan-Aurel Pop: Era mai mare decat secolul trecut

Istoricul Neagu Djuvara s-a stins din viata la varsta de 101 ani. Mai multe personalitati ale lumii culturale au deplans pierderea celui mai indemanatic scriitor al minusculei noastre istorii, dupa cum il descria filosoful Mihai Sora.

Neagu Djuvara a murit. in 2016, spunea: Am vazut tineri care, cand n-au mai avut scopuri, au imbatranit brusc

Istoricul si filosoful Neagu Djuvara a murit la varsta de 101 ani, informeaza Televiziunea Romana. Unul dintre cei mai expresivi urmasi ai aristocratiei romanesti, Djuvara a fost una dintre personalitatile postdecembriste care a vorbit cel mai mult, mai bine si cu patos autentic despre Romania si blazonul ei.

Mesajul emotionant al filosofului Mihai Sora la moartea lui Neagu Djuvara

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 de ani, a publicat joi seara, pe Facebook, un mesaj emotionant in care reda o amintire pe care o are legat de Neagu Djuvara, alaturi de o fotografie in care apare impreuna cu istoricul care a decedat joi.

Neagu Djuvara a fost condus pe ultimul drum de zeci de persoane care l-au apreciat. Ultimul mare boier din cultura romana, inmormantat la cimitirul Bellu din Capitala

Neagu Djuvara a fost condus duminica pe ultimul drum de zeci de oameni care si-l vor aminti mereu si il vor aprecia pentru contributia uriasa pe care a adus-o culturii romane. Istoricul Djuvara a fost.

La 99 de ani imi vin lacrimile-n ochi cand ma gandesc la fata asta pe care-am iubit-o... Cine a fost marea iubire a lui Neagu Djuvara?

Neagu Djuvara a fost un carturar sobru si cu har si scris numeroase lucrari de filosofie istorica si de istorie a Romaniei, dar si istoricul lui amoros poate fi pentru unii un capitol interesant. Scriitorul.

La 99 de ani imi vin lacrimile-n ochi cand ma gandesc la fata asta pe care ... Cine a fost marea iubire a lui Neagu Djuvara?

Neagu Djuvara a fost un carturar sobru si cu har si scris numeroase lucrari de filosofie istorica si de istorie a Romaniei, dar si istoricul lui amoros poate fi pentru unii un capitol interesant. Scriitorul.

A MURIT istoricul Neagu Djuvara (VIDEO)

Istoricul Neagu Djuvara a murit joi, la varsta de 101 ani. Istoric, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Djuvara a fost una dintre cele mai indragite personalitati culturale ale.

Un istoric care a scris istorie: Neagu Djuvara a fost inmormantat cu onoruri militare(VIDEO)

Romanii se despart de inca o personalitate marcanta a culturii. Rudele si prietenii l-au condus duminica pe ultimul drum pe Neagu Djuvara. Slujba de inmormantare a avut loc.

A murit istoricul Neagu Djuvara

ACTUALIZARE 20:50 Ministrul Culturii, despre Neagu Djuvara: Numele lui a devenit sinonim cu meticulozitatea si staruinta Lucian Romascanu, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, spune despre istoricul Neagu Djuvara ca a fost un titan a carui viata se suprapune istoriei Romaniei moderne. ---------- Istoricul Neagu Djuvara a murit astazi, la varsta de 101 ani. Istoric, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Neagu Djuvara s-a nascut la 18 august 1916, la Bucuresti, intr-o familie aristocrata de origine aromana.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )