Libnet.ro
UNICEF

08:45

Istoricul Madalin Hodor: A-l acuza pe Augustin Lazar ca ar fi fost un tortionar este o minciuna. Totusi, exista un aspect moral in ceea ce-l priveste pentru ca semnat documentul prin care s-a refuzat eliberarea lui Iulius Filip (VIDEO)

B1 B1,
Istoricul Madalin Hodor: A-l acuza pe Augustin Lazar ca ar fi fost un tortionar este o minciuna. Totusi, exista un aspect moral in ceea ce-l priveste pentru ca semnat documentul prin care s-a refuzat eliberarea lui Iulius Filip (VIDEO)

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, se afla in centrul unor controverse dupa ce au aparut informatii care arata ca a facut parte din Comisia de propuneri pentru liberare din cadrul Penitenciarului. continuă pe B1

ISTORICUL MADALIN HODOR: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa

Istoricul Madalin Hodor spune ca afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa, iar cel care de fapt a facut acest lucru era lt. col. Lazar Gheorghe.

Istoricul Madalin Hodor: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa. Cine ar fi fost de fapt

Istoricul Madalin Hodor spune ca afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa, iar cel care de fapt a facut acest lucru era lt. col. Lazar Gheorghe. Hodor publica si decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) in acest sens.

Digi 24 - Cercetator CNSAS: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa. Cine este de fapt tortionarul Lazar

Madalin Hodor, cercetator la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), afirma, miercuri dimineata, ca afirmatia ca Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a fost un tortionar este falsa.

Inspectia Judiciara face verificari dupa ce procurorul general Augustin Lazar a fost acuzat ca a refuzat sa elibereze un disident anticomunist

Inspectia Judiciara s-a autosesizat ca urmare a aparitiei in spatiul public a unor informatii potrivit carora procurorul general Augustin Lazar, inainte de 1989, ca procuror la Alba, ar fi refuzat ca elibereze un disident anticomunist si face verificari, au precizat reprezentantii institutiei pentru Mediafax.

Mihai Gadea: S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar

S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar. Citeste si: Sinteza zilei. Document exclusiv: Cum a fost rasplatit Augustin Lazar de dictatura comunista Un nou interviu cu.

Sinteza zilei. Document exclusiv: Cum a fost rasplatit Augustin Lazar de dictatura comunista

Mihai Gadea a prezentat, marti, in premiera la Sinteza zilei, un document care arata modul in care sistemul dictatorial de dinainte de 1989 l-a rasplatit pe procurorul general Augustin Lazar. Stire in curs.

Sinteza zilei. Augustin Lazar, reactie halucinanta: Am o anumita emotivitate

Procurorul general Augustin Lazar a rabufnit miercuri dupa dezvaluirile din ultimile zile despre trecutul sau de procuror comunist. Acesta a comentat intr-o interventie la Realitatea TV faptul ca a fost.

Sinteza zilei. Un adevarat erou al Romaniei ii cere demisia lui Augustin Lazar

Mihai Gadea prezinta in aceasta seara la Sinteza zilei un interviu exclusiv cu un adevarat erou al Romaniei. Nu ratati nici documentul exclusiv care arata cum a fost raplatit Augustin Lazar de.

Augustin Lazar a avut intre 1985-1986 atributii privind liberarea conditionata

Procurorul general, Augustin Lazar, precizeaza ca intre 1985-1986 a fost procuror criminalist la Procuratura Alba Iulia si a indeplinit, periodic, atributii privind Comisia de propuneri pentru liberare din cadrul Penitenciarului Aiud, care examina situatia condamnatilor ce indeplineau fractia de pedeapsa pentru liberare conditionata.

Augustin Lazar, prima reactie dupa documentul devastator in dosarul disidentului Iulius Filip

Augustin Lazar nu neaga ca ar fi fost implicat in distrugerea disidentului anticomunist Iulius Filip. in fata reporterilor Antena 3, procurorul general a afirmat doar ca ar fi vorba despre manipularile.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )