Libnet.ro
UNICEF

17:00

Augustin Lazar a avut intre 1985-1986 atributii privind liberarea conditionata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Augustin Lazar a avut intre 1985-1986 atributii privind liberarea conditionata

Procurorul general, Augustin Lazar, precizeaza ca intre 1985-1986 a fost procuror criminalist la Procuratura Alba Iulia si a indeplinit, periodic, atributii privind Comisia de propuneri pentru liberare din cadrul Penitenciarului Aiud, care examina situatia condamnatilor ce indeplineau fractia de pedeapsa pentru liberare conditionata. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura-bomba pentru Augustin Lazar. Procurorul general al Romaniei a avut grija ca adversarii lui Ceausescu sa infunde puscaria

Lumea Justitiei a publicat o serie intreaga de documente care arata implicarea procurorului ceausist Augustin LAzar in distrugerea unei persoane extrem de importante pentru ceea ce s-a intamplat pentru mica.

Laura Codruta Kovesi are interdictie de a discuta cu procurorul general, Augustin Lazar

Laura Codruta Kovesi are interdictie de a discuta cu mai multe persoane, intre care si cu procurorul general, Augustin Lazar. informeaza Mediafax, care citeaza surse judiciare. Masura este dispusa in cadrul controlului judiciar sub care a fost plasata fosta sefa DNA.

Augustin Lazar este singurul dintre candidatii la sefia Parchetului General care are dosarul complet

Procurorul general Augustin Lazar este singurul din cei patru candidati la sefia Parchetului General care are dosarul complet. Ministerul Justitiei a publicat vineri lista candidatilor pentru functia de procuror general - Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu.

Augustin Lazar este singurul candidat la sefia Parchetului General cu dosarul complet

Patru candidati s-au inscris in cursa pentru sefiaParchetului General: Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu. Dintre acestia, doar Lazar are dosarul complet. Ceilalti trei.

Ministerul Justitiei a publicat lista candidatilor pentru functia de procuror general. Doar Augustin Lazar are dosar complet

Ministerul Justitiei anunta, vineri, ca s-au inscris pentru functia de procuror general patru candidati, Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu, dintre care doar Lazar are dosarul complet, ceilalti avand la dispozitie termenul de 1 aprilie pentru completare.

Sinteza zilei. Ce a omis sa treaca in CV procurorul general Augustin Lazar

Nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar vine de la ora 21. 00 la Sinteza zilei. Ce fac toti anticomunistii vopsiti care il tin in brate pe procurorul general al Republicii, in conditiile in care e.

Sinteza zilei. Mihai Gadea anunta nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar

Nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar vine de la ora 21. 00 la Sinteza zilei. Ce fac toti anticomunistii vopsiti care il tin in brate pe procurorul general al Republicii, in conditiile in care e.

Augustin Lazar, despre cazul fostului dizident anticomunist Iulius Filip: Nu pot confirma aspecte referitoare la aceasta persoana, avand in vedere perioada lunga de timp care a trecut si imposibilitatea consultarii unor documente originale

Ministerul Public face precizari in urma aparitiei in spatiul public a unor informatii despre legatura dintre actualul procuror general al Romaniei, Augustin Lazar, si cazul dizidentului anticomunist Iulius.

Asociatia 21 Decembrie cere demisia procurorului general Augustin Lazar

Asociatia 21 decembrie ii cere lui Augustin Lazar sa se retraga si sa isi ceara scuze public, dupa aparitia documentului-bomba. in urma dezvaluirilor din media, Asociatia 21 Decembrie 1989.

Augustin Lazar, prima reactie dupa documentul devastator in dosarul disidentului Iulius Filip

Augustin Lazar nu neaga ca ar fi fost implicat in distrugerea disidentului anticomunist Iulius Filip. in fata reporterilor Antena 3, procurorul general a afirmat doar ca ar fi vorba despre manipularile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )