Libnet.ro
UNICEF

10:30

ISTORIE Gheorghe Gheorghiu-Dej intreaba despre documentele din arhiva Partidului Muncitoresc Roman (1961)

Hotnews Hotnews,
 ISTORIE Gheorghe Gheorghiu-Dej intreaba despre documentele din arhiva Partidului Muncitoresc Roman (1961)

In opinia unor oameni politici romani Istoria nu tine de foame. in Romania exista istorici care trec peste o asemenea rostire prezidentiala si se intreaba si astazi de unde a provenit incrancenarea anti-Istorie a lui Emil Constantinescu, fost presedinte al Romaniei si actual presedinte al consiliului stiintific al Institutul pentru Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului care a savarsit o impietate in 1997 la Mausoleul de la Marasesti. De ce a fost criticata asa-numita Comisie Tismaneanu tocmai de catre cel care a avut posibilitatea, timp de patru ani, dar nu a pus la dispozitia cercetatorilor toate fondurile arhivistice ale Partidului Comunist Roman, in perioada in care a detinut cea mai inalta functie politica din Romania?. continuă pe Hotnews

Lectia de limba romana cu Ecaterina Andronescu. Ce spune despre colegii din Guvern semi-analfabeti

Ecaterina Andronescu le recomanda colegilor din Guvern care nu reusesc sa se exprime corect in limba romana sa se straduiasca sa vorbeasca mai corect limba romana. intr-un interviu acordat jurnalistei Emilia Sercan, pentru site-ul Press One, mininstrul Educatiei a precizat ca, in ce o priveste, este foarte atenta la exprimare, pentru ca studentii nu i-ar [] .

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, dezvaluiri despre salariile din Parlament

Ministrul pentru Romanii de pretitutindei, Natalia Intotero, a vorbit despre salariile din Parlamentul Romaniei. Nu am dat bani cu imprumat. Am luat pentru ca am mai avut nevoie. Acum salariile sunt decente,.

Noi detalii despre criminalul din Buzau, care si-a incendiat iubita. Barbatul locuia intr-o vila luxoasa si era influentat de anturaj

La aproape doua saptamani de la crima infioratoare din Buzau, in urma careia Daniela Valentina Nica a murit, s-a aflat drama cutremuratoare a celui care i-a devenit calau. Despre familia lui Cosmin Dan unii.

Exclusiv! Precizarile facute de ministrul Dezvoltarii despre toaletele din curtile romanilor - VIDEO

Nu interzicem toaletele din fundul curtii. Nu am dat un ordin in luna decembrie, ci pur si simplu am transmis o circulare tuturor primariilor si tuturor unitatilor administrativ teritoriale, tocmai pentru a face.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )