Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, dezvaluiri despre salariile din Parlament

Antena3 Antena3,
Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, dezvaluiri despre salariile din Parlament

Ministrul pentru Romanii de pretitutindei, Natalia Intotero, a vorbit despre salariile din Parlamentul Romaniei. Nu am dat bani cu imprumat. Am luat pentru ca am mai avut nevoie. Acum salariile sunt decente,. continuă pe Antena3

Avertizare de calatorie pentru romanii care calatoresc in Italia. Ce se intampla in intreaga tara

Ministerul de Externe a emis o avertizare de calatorie pentru romanii care calatoresc vineri, 8 martie, in Italia. in intreaga tara are loc greva generala care va afecta transporturile in comun, dar si c.

Peste 600 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Peste 600 de joburi sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate. Cele mai multe locuri de munca sunt in Marea Britanie, Olanda si Spania.

Desi nu ai crede, romanii traiesc mai mult: orasele din Romania care te ajuta sa fii mai sanatos

Conform unui studiu publicat de Institutul National de Statistica, media de viata din Romania a crescut simtitor in ultimul deceniu, chiar daca nu este neaparat aliniata la media Uniunii Europene pe acest subiect. Conform celui mai recent studiu publicat de catre Institutul National de Statistica, speranta de viata a romanilor a crescut peste 75 de [] .

Mirela Vaida, dezvaluiri despre viata de familie. Actrita e insarcinata in noua luni si asteapta al treilea copil

Mirela Vaida a vorbit la News Magazine, despre activitatile pe care le desfasoara avand in vedere faptul ca este insarcinata in noua luni. Actrita sustine ca inca joaca in spectacole la teatru.

Noi detalii despre criminalul din Buzau, care si-a incendiat iubita. Barbatul locuia intr-o vila luxoasa si era influentat de anturaj

La aproape doua saptamani de la crima infioratoare din Buzau, in urma careia Daniela Valentina Nica a murit, s-a aflat drama cutremuratoare a celui care i-a devenit calau. Despre familia lui Cosmin Dan unii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2892 seconds )