Libnet.ro
UNICEF

13:30

Istorii lasate sa piara. Culele din Romania care se prabusesc fara ca autoritatile sa ridice un deget

Adevărul Adevărul,
Istorii lasate sa piara. Culele din Romania care se prabusesc fara ca autoritatile sa ridice un deget

Culele din Romania sunt monumente de o valoare istorica inestimabila, dar au ajuns sa se prabuseasca, iar autoritatile nu fac absolut nimic pentru a impiedica acest fenomen. Cula de la Matasari Gorj) este una din cele din lemn de la noi din tara, dar incetul cu incetul a disparut. continuă pe Adevărul

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, nu stie numarul ursilor din Romania

Desi este o chestiune ce tine de ministerul pe care il pastoreste, Gratiela Gavrilescu nu are nicio problema sa recunoasca faptul ca nu stie care este numarul ursilor din Romania. Noi nu cunoastem la.

Ce provocari a adus 2018 pentru managementul medical din Romania

Sistemul medical din Romania este cuprins de numeroase probleme, care afecteaza atat pacientii, cat si personalul medical. Pentru managerii medicali din Romania, 2018 este un an in care se vor confrunta cu o serie de dificultati: se intrevad atat.

Unde se afla Antonia, primul functionar public virtual din Romania

Primaria municipiului Cluj-Napoca a angajat primul functionar public virtual din Romania. Pe nume Antonia, este vorba de un proiect de inteligenta artificiala, prin care locuitorii orasului pot depune cereri online la Primarie,.

Straniul caz al barbatului din Maramures care s-a intalnit cu fata padurii de mai multe ori. Ce a vazut mama barbatului intr-o zi

Profesorul Dan Farcas a fost invitatul Mirelei Voicu in emisiunea Voi cu Voicu. Specialistul a povestit straniul caz al barbatului din Maramures, care s-a intalnit cu fata padurii de mai multe.

Orasul din Romania care va ramane fara apa potabila in 10 ani. Solutia de rezerva, blocata 30 de ani in studii de fezabilitate

Lacul din care este alimentat cu apa potabila orasul Botosani este colmatat aproape in totalitate, iar responsabilii in domeniu nu au solutii pentru a rezolva problema care va duce la disparitia acumularii in urmatorul deceniu.

Cum arata casa celui mai bogat om din Romania. Locuinta este absolut impresionanta

Situata intr-un complex rezidential din cartierul Baneasa, locuinta omului de afaceri Ion Tiriac este impresionanta. Are un teren de 800 de metri patrati. Doar patul in care doarme Tiriac are 16 metri.

Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut ingrijorator in martie la 17,2% din totalul consumului. Regiunea nord-est este cea mai afectata de piata neagra, care a atins 43,2%, zona de vest atingand si ea nivelul.

Echipa in premiera, la cea mai mare impadurire din Romania. Carmen Avram: imi place sa fiu acolo unde se face istoria

La evenimentul din Parcul Eroilor a venit si Carmen Avram, realizator in premiera, care a plantata plantat trei stejari si toti au fost dedicati eroilor de la Marasesti. Unul este pentru.

Nu cunoastem exact numarul ursilor din Romania

Numarul exact al ursilor care traiesc in tara noastra nu este cunoscut cu exactitate, putand fi, potrivit unor estimari, de pana la 8. 000 de exemplare, a afirmat astazi, la Pitesti, vicepremierul Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, informeaza Agerpres.

Locul din Romania unde te incarci cu energie pozitiva. Cand am pus mana pe coloane... - VIDEO

Cei care au vizitat coloanele de bazalt de la Racos pot confirma ca starea de spirit brusc s-a schimbat. Pana si oamenii de stiinta au confirmat acest lucru. Localnicii si oamenii de stiinta ne-au spus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2266 seconds )