Libnet.ro
UNICEF

01:05

ISU Bucuresti-Ilfov actioneaza n Otopeni, din cauza apei acumulate pe DN1, si n Pasajul Jilava n urma ploii abundente

Hotnews Hotnews,
 ISU Bucuresti-Ilfov actioneaza n Otopeni, din cauza apei acumulate pe DN1, si n Pasajul Jilava n urma ploii abundente

ISU Bucuresti-Ilfov anunta ca actioneaza duminica dupa-amiaza in Otopeni, din cauza apei acumulate pe DN1, si in Pasajul Jilava in urma ploii abundente care afectat Capitala si zonele invecinate. continuă pe Hotnews

COSMAR pentru SMILEY si CRBL din cauza BANILOR! Anunt DISPERAT: Am dormit de foame, pe cuvant

Viata lui nu a fost dintotdeauna in acest fel, artistul avand momente in care se culca chiar si nemancat, din cauza situatiei financiare precare pe care o avea. CRBL a dezvaluit momentele grele prin care a.

Trenurile au avut si ntrzieri de peste trei ore din cauza copacilor care au cazut peste calea ferata ntre Brasov si Predeal, dar si n zona Simeria

Trenurile au avut intarzieri de pana la trei ore din cauza copacilor care au cazut de pe versanti direct pe calea ferata intre Timisu de Sus si Predeal, a anuntat CFR Infrastructura. De exemplu, trenul IR 1641 a stationat trei ore in zona miercuri seara, iar echipele de interventie au lucrat si circulatia s-a reluat la ora 7. 12 in conditii normale pe firul II. Furtunile au dus la aparitia de probleme grave si in zona Simeria, trenurile avand si acolo intarzieri de pana la 200 de minute.

Iasi: 14 copii au ajuns la spital din cauza mncarii de la serbarea de sfrsit de an

Un numar de 14 copii din localitatea Dolhesti, judetul Iasi, au ajuns duminica la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva, dupa ce au consumat alimente la serbarea de sfarsit de an, transmite news. ro.

Un bebelus de 11 luni din Botosani a murit din cauza rujeolei. Este cel de-al 57-lea deces nregistrat de la debutul epidemiei

Un bebelus de 11 luni din judetul Botosani a murit din cauza rujeolei, acesta fiind cel de-al 57-lea deces inregistrat in Romania de la debutul epidemiei, au anuntat, vineri, reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), transmite News. ro. Numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 14. 142, 271 de cazuri fiind raportate in ultima saptamana.

O tanara, la un pas sa isi piarda vederea, din cauza unui obicei pe care il au multe femei. Avea dureri mari cand a ajuns, dar putea saexplice ce s-a intamplat

O femeie, in varsta de aproximativ 20 de ani, a avut parte de o experienta dramatica in timp ce mergea cu un taxi. Tanara din Bangkok, Thailanda, statea pe bancheta din spate si voia sa se machieze. Pe.

Un alt copil a murit din cauza rujeolei. Este al 56-lea caz de deces

Un copil de noua luni, care a fost diagnosticat cu rujeola, si-a pierdut viata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta. Acesta a fost internat in spital de luna trecuta fiindca avea grave.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )