Libnet.ro
UNICEF

18:15

COSMAR pentru SMILEY si CRBL din cauza BANILOR! Anunt DISPERAT: Am dormit de foame, pe cuvant

B1 B1,
COSMAR pentru SMILEY si CRBL din cauza BANILOR! Anunt DISPERAT: Am dormit de foame, pe cuvant

Viata lui nu a fost dintotdeauna in acest fel, artistul avand momente in care se culca chiar si nemancat, din cauza situatiei financiare precare pe care o avea. CRBL a dezvaluit momentele grele prin care a. continuă pe B1

COSMAR pentru SMILEY si CRBL! Fanilor nu le-a venit sa creada: Am dormit de foame, pe cuvant

Viata lui nu a fost dintotdeauna in acest fel, artistul avand momente in care se culca chiar si nemancat, din cauza situatiei financiare precare pe care o avea. CRBL a dezvaluit momentele grele prin care a.

GABI BALINT, atac NECRUTATOR la adresa lui Gigi Becali: Nu ma identific cu FCSB din cauza lui.

Gabi Balint, fosta glorie a Stelei, a dezvaluit motivul principal pentru care nu se regaseste in FCSB, echipa lui Gigi Becali. El i-a dezdvaluit lui Duckadam ca nu poate sa tina cu FCSB din cauza lui.

Trenurile au avut si ntrzieri de peste trei ore din cauza copacilor care au cazut peste calea ferata ntre Brasov si Predeal, dar si n zona Simeria

Trenurile au avut intarzieri de pana la trei ore din cauza copacilor care au cazut de pe versanti direct pe calea ferata intre Timisu de Sus si Predeal, a anuntat CFR Infrastructura. De exemplu, trenul IR 1641 a stationat trei ore in zona miercuri seara, iar echipele de interventie au lucrat si circulatia s-a reluat la ora 7. 12 in conditii normale pe firul II. Furtunile au dus la aparitia de probleme grave si in zona Simeria, trenurile avand si acolo intarzieri de pana la 200 de minute.

Circulatia rutiera pe DN 1, in pericol din cauza pilonului unui pod CFR

Pilonul unui pod CFR care lega Campina de Poiana Campina si traverseaza DN 1 se afunda tot mai mult din cauza blocului de sare pe care sta, punand in pericol siguranta circulatiei rutiere. inca din.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, din cauza unor denivelari a placilor de beton

Circulatia rutiera este ca restrictionata pe a doua banda a autostrazii A2 Bucuresti Constanta, sensul catre litoral, din cauza unor denivelari aparute la nivelul suprafetei de rulare, la kilometrul 22+450 de metri, informeaza Centrul Infotrafic.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, din cauza unor denivelari ale placilor de beton

Circulatia rutiera este ca restrictionata pe a doua banda a autostrazii A2 Bucuresti Constanta, sensul catre litoral, din cauza unor denivelari aparute la nivelul suprafetei de rulare, la kilometrul 22+450 de metri, informeaza Centrul Infotrafic.

Pitesti: Protest spontan la Spitalul Judetean de Urgenta din cauza scaderilor salariale

Mai multi angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti protesteaza din cauza nemultumirilor vizand scaderile salariale. Astfel, personalul medical a purtat discutii cu directorul medical Adrian St.

Ai masina la MANA A DOUA? Anunt de ultima ora pentru TOTI SOFERII din Romania: Principalele vizate sunt autoturismele aduse din GERMANIA

Anularea timbrului de mediu din 2017 a favorizat la cresterea volumului de inmatriculari si reinmatriculari pe piata masinilor rulate. in acest context, CarZZ. ro a realizat un chestionar pentru a afla topul.

Un bebelus de 11 luni din Botosani a murit din cauza rujeolei. Este cel de-al 57-lea deces nregistrat de la debutul epidemiei

Un bebelus de 11 luni din judetul Botosani a murit din cauza rujeolei, acesta fiind cel de-al 57-lea deces inregistrat in Romania de la debutul epidemiei, au anuntat, vineri, reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), transmite News. ro. Numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 14. 142, 271 de cazuri fiind raportate in ultima saptamana.

O tanara, la un pas sa isi piarda vederea, din cauza unui obicei pe care il au multe femei. Avea dureri mari cand a ajuns, dar putea saexplice ce s-a intamplat

O femeie, in varsta de aproximativ 20 de ani, a avut parte de o experienta dramatica in timp ce mergea cu un taxi. Tanara din Bangkok, Thailanda, statea pe bancheta din spate si voia sa se machieze. Pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )