Libnet.ro
UNICEF

13:30

Italia acuza Romania: Un pericol pentru toata Europa

Playtech Playtech,
Italia acuza Romania: Un pericol pentru toata Europa

Jurnalistii de la publicatia italiana Il Messaggero noteaza ca Romania risca sa devina Brazilia Europei, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Italia acuza Romania Acestia fac referire la faptul ca sambata Romania a avut 899 de cazuri de contaminare, sustinand ca aceasta cifra ingrijoreaza tarile din Balcani si Uniunea Europeana, informeaza News. ro. continuă pe Playtech

Pericol pentru Liviu Dragnea, in puscarie. Ce se intampla chiar acum in spatele gratiilor

In ultima perioada, tara noastra se confrunta cu o crestere alarmanta a numarului de imbolnaviri, cauzate de noul coronavirus. Astfel, epidemiologii avertizeaza ca nerespectarea masurilor de protectie poate avea ca rezultat o depasire a tuturor predictiilor facute pana acum. Ieri, epidemiologii au raportat inca un record negativ, si anume 799 de imbolnaviri in ultimele 24 .

Raed Arafat, umilit de Dana Budeanu! Ce mesaj a transmis acum pentru toata lumea

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a demarat o campanie ce se adreseaza romanilot din dispora cu mesajul ca exista locuri de munca disponibile in tara, in special in sectorul HoReCa. Raed Arafat, umilit de Dana Budeanu! Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Directia Generala Turism, demareaza campania Traieste, Munceste, Pofteste Romaneste!, .

Super veste de la Digi |RCS-RDS: costa doar 3 lei si e pentru toata lumea

Digi |RCS-RDS are o noua oferta foarte buna. E in special pentru iubitorii de filme, dar desigur nu exista nicio restrictie. incepe chiar cu o luna gratuita. Grupul Digi |RCS-RDS anunta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )