Libnet.ro
UNICEF

06:00

Raed Arafat, umilit de Dana Budeanu! Ce mesaj a transmis acum pentru toata lumea

Playtech Playtech,
Raed Arafat, umilit de Dana Budeanu! Ce mesaj a transmis acum pentru toata lumea

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a demarat o campanie ce se adreseaza romanilot din dispora cu mesajul ca exista locuri de munca disponibile in tara, in special in sectorul HoReCa. Raed Arafat, umilit de Dana Budeanu! Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Directia Generala Turism, demareaza campania Traieste, Munceste, Pofteste Romaneste!, . continuă pe Playtech

Raed Arafat a ajuns la DIICOT. Ce s-a intamplat acum. Nu s-a mai abtinut

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a prezentat astazi la sediul DIICOT pentru a depune plangere penala impotriva barbatului din Alba Iulia care l-a amenintat cu moartea, pe Facebook. Reputatul medic declara ca amenintarile pareau serioase si ca nu se poate permite asa ceva. Cetateanul este adept al teoriei conform careia virusul .

Dana Budeanu a desfiintat-o pe Andreea Marin. Ce i-a transmis, in urma cu putin timp

Pare-se ca a venit randul Andreei Marin sa guste din criticile spumoase ale Danei Budeanu. intr-una dintre editiile emisiunii sale online, difuzate pe canalul ei de Youtube, criticul de moda cu cele mai multe vizualizari de pe platforma ataca in forta: E zero barat!. Mai multe detalii, in continuare. Dana Budeanu, despre aparitiile Andreei Marin: .

Raed Arafat, reactie furibunda la adresa cetatenilor: Nici nu s-a publicat legea si au si inceput atacurile impotriva mea

Raed Arafat a izbucnit la scurt timp dupa ce legea izolarii si carantinei a fost votata in Senat. in ciuda tuturor eforturilor pe care le face impreuna cu colegii sai, secretarul de stat in MAI a fost aspru criticat de cetateni, motiv pentru care a transmis un mesaj pe o retea de socializare, cu scopul .

Raed Arafat, replica pentru cei care il ataca: Legea nu da puteri supreme nici doctorului Arafat si nici unei alte persoane

Raed Arafat a transmis noaptea trecuta, un mesaj pe Facebook,in care critica atitudinea oamenilor de a-l invinovati pentru restrictiile adoptate in perioada pandemiei si mai ales pentru nou-adoptata lege.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

Raed Arafat s-a prezentat la DIICOT pentru a depune o plangere dupa ce a primit un mesaj de amenintare cu moartea (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT pentru a depune o plangere dupa ce a primit o amenintare cu moartea de la o persoana, pe Facebook,.

Dana Budeanu o umileste crunt pe Andreea Marin. Ce a putut sa spuna designerul la Verdict

Dana Budeanu a mai facut o victima, in emisiunea Verdict, difuzata pe canalul sau de Youtube. De aceasta data in colimatorul necrutatoarei stiliste a intrat Andreea Marin. Potrivit Danei Budeanu, zana Surprizelor este zero barat din punct de vedere al stilului.

Dana Budeanu socheaza din nou. Mesajul publicat pe Facebook

Dana Budeanu este in momentul de fata una dintre cele mai urmarite vedete din Romania. Opiniile sale nu sunt legate doar de fashion, ci abordeaza si subiecte politice extrem de actuale, de asemenea virale pe internet.

UPDATE Raed Arafat a depus doua plangeri penale la DIICOT dupa ce a primit amenintari cu moartea: Au mai fost, dar acum chiar au parut serioase

Secretarul de stat Raed Arafat a depus o plangere penala la DIICOT, joi, dupa ce a fost amenintat cu moartea.

Raed Arafat a izbucnit in direct la TV. Ce a spus dupa informatiile din ultimele zile

In contextul in cae Romania a ajuns la peste 7oo de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus, nu este de mirarea ca Raed Arafat, Secretarul de Stat din Ministerul Afacerilor INterne, a avut o reactie dura, aseara, invitat fiind la Antena 3. Raed Arafat a izbucnit in direct la TV Romania risca sa devina .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )