Libnet.ro
UNICEF

21:45

Italia anunta cele mai putine decese din ultimele trei saptamani cauzate de COVID-19

România Liberă România Liberă,
Italia anunta cele mai putine decese din ultimele trei saptamani cauzate de COVID-19

Italia a anuntat duminica 431 de noi decese de COVID-19 produse in ultimele 24 de ore, reprezentand . continuă pe România Liberă

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Coronavirus: Italia raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele trei saptamani

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 19. 899 de morti in Italia, cu 431 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate pana acum depaseste 156. Este cel mai mic numar de morti raportat intr-o singura zi, din ultimele trei saptamani 19 martie).

Pandemia COVID-19. SUA au inregistrat, pentru a doua zi consecutiv, aprope 2.000 de morti. New York ramane orasul cu cele mai multe decese

Statele Unite au inregistrat pentru a doua zi consecutiv aproape 2. 000 de morti legate de noul coronavirus, potrivit bilantului prezentat miercuri la ora locala 20. 30 de Universitatea Johns Hopkins, noteaza AFP. Este inca o data cel mai grav bilant cotidian la nivel mondial de la declansarea pandemiei.

in UE se vor produce cu 1,5 milioane mai putine masini din cauza crizei coronavirusului. Cum sta Romania

Industria auto este una dintre cele la care se pot cuantifica rapid efectele crizei sanitare, iar datele arata ca suspendarile anuntate pana acum se vor traduce intr-o productie cu 1,5 milioane de masini mai mica la nivelul UE. O uzina a reluat deja productia si mai multe stabilesc acum cum vor reincepe. Vor fi aplicate masuri de distantare sociala, in alte uzine vor fi inchise cantinele si in autobuzele de transport jumatate dintre locuri vor fi goale. Muncitorilor li se va lua temperatura la intrarea in schimb la unele uzine.

Varful epidemiei in Romania, prevazut de americani: cand ar fi cele mai multe decese

Nimeni nu poate spune cu exactitate cand va fi, de fapt, varful epidemiei, insa acest institut din SUA vine cu o estimare pentru Romania. Institutul de Metrica si Evaluare a Sanatatii.

Fizioterapeutii si kinetoterapeutii, detasati sa trieze si sa ingrijeasca pacienti cu coronavirus: Suntem personalul cu studii superioare cu cele mai mici salarii din sistemul sanitar

Fizioterapeutii, kinetoterapeutii si profesorii CFM Cultura Fizica Medicala) sunt detasati, in aceasta perioada, alaturi de medici si asistenti medicali, la triaj sau pe sectiile de Anestezie si Terapie Intensiva ATI), pentru a ingriji pacienti infectati cu coronavirus prin tehnici specifice de fizioterapie respiratorie), arata reprezentantii acestora, intr-un comunicat. Ei sunt nemultumiti de faptul ca, in urma cu doi ani, atunci cand salariile din sistemul sanitar au crescut considerabil, ei au fost uitati si nu au beneficiat de majorari salariale si amintesc acum ca sunt personalul cu studii superioare cu cel mai scazut nivel de salarizare din sistemul de sanatate.

9 noi decese din cauza COVID-19. Bilantul urca la 257. Printre victime, o femeie de 45 de ani si un barbat de 49 de ani

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat in aceasta dimineata 9 noi decese din cauza COVID-19. Cele mai tinere victime sunt o femeie de 45 din ani din Arad si un barbat de 49 de ani din Mures.

Acestea sunt cele mai letale pandemii care au lovit omenirea de-a lungul timpului

Cele mai periculoase pandemii care au provocat milioane de decese in intreaga lume au fost variola, pojarul, gripa spaniola sau ciuma neagra, conform businessinsider. es.

Bilant negru in Marea Britanie. Au fost inregistrate peste 950 de decese in ultimele 24 de ore

Tot mai multi oameni din Marea Britanie ajung sa fie afectati de infectia cu coronavirus. in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate nu mai putin de 953 de decese.

Urari de Florii. Cele mai inspirate mesaje, urari si felicitari de Florii pentru persoana iubita

Urari de Florii. Cu putin timp inainte de Paste e timpul pentru cele mai generoase urari de Florii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )