Libnet.ro
UNICEF

16:45

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins. continuă pe Hotnews

Pandemia COVID-19. SUA au inregistrat, pentru a doua zi consecutiv, aprope 2.000 de morti. New York ramane orasul cu cele mai multe decese

Statele Unite au inregistrat pentru a doua zi consecutiv aproape 2. 000 de morti legate de noul coronavirus, potrivit bilantului prezentat miercuri la ora locala 20. 30 de Universitatea Johns Hopkins, noteaza AFP. Este inca o data cel mai grav bilant cotidian la nivel mondial de la declansarea pandemiei.

Previziune IHME: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Data de 13 aprilie va fi ziua cu cei mai multi morti din cauza COVID-19 in Romania, arata o proiectie matematica realizata de un institut din SUA, iar 8 mai va fi prima zi fara decese. Proiectia ia in calcul pastrarea distantarii sociale totale pana la finalul lunii mai, potrivit Mediafax.

Previziune: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Data de 13 aprilie va fi ziua cu cei mai multi morti din cauza COVID-19 in Romania, arata o proiectie matematica realizata de un institut din SUA, iar 8 mai va fi prima zi fara decese.

Varful epidemiei in Romania, prevazut de americani: cand ar fi cele mai multe decese

Nimeni nu poate spune cu exactitate cand va fi, de fapt, varful epidemiei, insa acest institut din SUA vine cu o estimare pentru Romania. Institutul de Metrica si Evaluare a Sanatatii.

Cele mai multe decese intr-o zi in Marea Britanie: 938. Starea de sanatate a lui Boris Johnson se amelioreaza

Regatul Unit a inregistrat 938 de morti din cauza noului tip de coronavirus in ultimele 24 de ore, un record, totalul deceselor ajungand la peste 7. 000, a indicat Ministerul Sanatatii, potrivit AFP.

Grafice Analiza a situatiei din Romania: Sunt 18 cazuri de coronavirus la 100.000 de locuitori 16% sunt cadre medicale Mai multe decese in randul barbatilor

Cele mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate in randul femeilor. Cu toate acestea, decesele sunt mai multe in randul barbatilor, arata o analiza a cazurilor confirmate de infectie cu coronavirus Covid 19, in perioada 26 februarie 5 aprilie 2020, realizata de Institutul National de Sanatate Publica. in aceasta perioada au fost confirmate 4. 051 cazuri de infectie cu coronavirus Covid 19, din care 181 decese. Din totalul cazurilor de imbolnaviri confirmate, 16. 3% au fost inregistrate in randul personalului sanitar.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in Bucuresti si Suceava. Care este situatia pe fiecare judet

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au inregistrat pana in prezent la Suceava - 1. 487 si Bucuresti - 659, scrie Agerpres, potrivit informarii Grupului de Comunicare Strategica.

Cu aproape 150.000 de cazuri de COVID-19, New York a depasit Spania si a devenit statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume. Circa 94% din populatia SUA a primit ordin sa stea in casa

Numarul de cazuri de COVID-19 din New York s-a apropiat de 150. 000, miercuri, depasind Spania si devenind statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume, desi autoritatile au avertizat ca bilantul statal.

Peste 400.000 de cazuri de Covid-19 inregistrate in Statele Unite si aproape 13.000 de decese

Statele Unite au depasit miercuri pragul de 400. 000 de cazuri de coronavirus, potrivit unui bilant al Universitatii americane Johns Hopkins, scrie AFP.

Mai mult de 400.000 de cazuri inregistrate in Statele Unite si aproape 13.000 de decese

Statele Unite au depasit miercuri pragul de 400. 000 de cazuri de coronavirus, potrivit unui bilant a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )