Libnet.ro
UNICEF

16:30

Italia: O femeie originara din Guineea a fost agresata intr-un autobuz pentru ca ar fi infectata cu Ebola

B1 B1,
Italia: O femeie originara din Guineea a fost agresata intr-un autobuz pentru ca ar fi infectata cu Ebola

O femeie originara din Guineea a fost agresata la Roma, fiind acuzata ca este infectata cu virusul Ebola, informeaza site-ul TheLocal. it. Fataomata Sompare a fost atacata de un grup de persoane in timp ce se afla. continuă pe B1

O femeie din Guineea a fost agresata la Roma pe motiv ca ar fi infectata cu Ebola

O femeie originara din Guineea a fost agresata intr-un autobuz din Roma si acuzata ca ar fi infectata cu virusul Ebola, care a provocat peste 4. 800 de decese in Africa de Vest, relateaza site-ul TheLocal. it.

ISTERIE totala la Roma. O femeie de culoare a fost BATUTA fiind suspectata de Ebola

O femeie de culoare din Guineea a fost atacata intr-un autobuz din Roma de catre ceilalti pasageri furiosi, care ii spuneau ca este bolnava de Ebola si trebuie sa coboare imediat din mijlocul de transport. Ea a.

O fetita de 3 ani din India a fost agresata sexual de un angajat al scolii unde aceasta invata

Politia indiana investigheaza un presupus viol asupra unei fetite de trei ani, care ar fi avut loc la scoala unde aceasta invata, in orasul Bangalore. Fetita s-a plans de dureri marti, dupa ce s-a s-a.

Un militar a fost ucis intr-un schimb de focuri in centrul orasului Ottawa si la Parlament

Focuri de arma au fost trase, miercuri, in centrul orasului Ottawa, in fata Parlamentului si la un memorial al eroilor, unde un militar a fost ucis, anunta surse citate de postul CBC. Mai multe focuri de arma au.

Doi militari israelieni au fost raniti intr-un schimb de focuri la granita cu Egipt

Un convoi de patrulare israelian a fost atacat cu focuri de arma in zona frontierei cu Egiptul, transmit surse militare de la Tel Aviv. in cursul zilei de astazi, la granita cu Egipt, au fost trase mai multe focuri.

Cadavrul unei femei a fost gasit intr-un bazin de la Metrom

Trupul femeii a fost descoperit in aceasta dimineata, iar procurorii au facut cercetari la fata locului, scrie newsbv. ro.

Avocata judecatorului Mustata: A fost atras intr-o capcana

Judecatorul Stan Mustata a fost atras fara sa stie intr-o casa monitorizata audio-video in fiecare incapere, chiar si in baie, unde i s-au pus mai multe intrebari legate de dosarul Telepatia. Magistratul.

FOTO Doua masini furate au fost descoperite intr-o singura noapte la Albita

Noaptea trecuta, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au descoperit la iesirea din tara doua autoturisme ce figurau ca fiind bunuri cautate in vederea confiscarii de catre autoritatile din Elvetia, respectiv Germania.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )