Libnet.ro
UNICEF

23:15

Italia inaspreste restrictiile pentru COVID-19. Premierul Giuseppe Conte a semnat un nou decret de urgenta: se inchid restaurantele si barurile petrecerile dupa ceremonii sunt interzise

B1 B1,
Italia inaspreste restrictiile pentru COVID-19. Premierul Giuseppe Conte a semnat un nou decret de urgenta: se inchid restaurantele si barurile petrecerile dupa ceremonii sunt interzise

Situatia se inrautateste pe zi ce trece in Italia, din cauza crizei sanitare si a numarului mare de cazuri de COVID-19. Premierul Giuseppe Conte a semnat un nou decret de urgenta, ce prevede inchiderea. continuă pe B1

COVID-19. Italia inaspreste restrictiile dupa un numar record de noi infectii

Premierul italian Giuseppe Conte a inasprit duminica restrictiile contra coronavirusului, dupa publicarea cifrelor record de infectari, in ciuda opozitiei guvernatorilor regiunilor si a manifestatiilor anti-izolare, scrie AFP.

Italia lasa barurile si scolile deschise, dar inchide teatrele si salile de sport

Premierul italian Giuseppe Conte a autorizat noi interdictii care vor intra in vigoare luni si care obliga la inchiderea teatrelor, cinematografelor, piscinelor, salilor de sport si de concert.

Slovacia inaspreste restrictiile si continua testarea in masa

Noile restrictii inasprite asupra vietii publice au intrat in vigoare sambata in Slovacia in contextul in care tara continua pentru a doua zi testarea in masa, in timp ce Republica Ceha a inregistrat in premiera peste 15. 000 de noi cazuri de coronavirus in 24 de ore pentru prima data, pe fondul inmultirii infectarilor, conform Agerpres.

Coronavirus: Slovacia inaspreste restrictiile si continua testarea in masa

Noile restrictii inasprite asupra vietii publice au intrat in vigoare sambata in Slovacia in contextul in care tara continua pentru a doua zi testarea in masa, relateaza DPA, potrivit Agerpres.

Autoritatea de reglementare in sectorul telecomunicatiilor din Italia amendeaza Google pentru reclame la pariuri

Autoritatea de reglementare in sectorul telecomunicatiilor din Italia AGCOM) a amendat gigantul american Google pentru incalcarea legislatiei interne care prevede interzicerea reclamelor la jocuri si pariuri, conform Agerpres.

Ludovic Orban, raspuns pentru USR: Premierul il da partidul care castiga alegerile Ciolacu intervine si el: Sa ramana scris. Va fi de la PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Timisoara, intrebat daca va fi premier si dupa alegerile din decembrie, ca primul ministru il da partidul care castiga alegerile, in replica dupa ce USR-PLUS a anuntat ca intra in alegerile parlamentare cu dorinta de a da premierul in viitorul Guvern. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a intrat si el in discutie si a replicat: Sa ramana scris. Asa este! Iar premierul va fi de la PSD!.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )