Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italia a intensificat masurile de securitate dupa atentatul comis la redactia revistei Charlie Hebdo

Antena3 Antena3,
Italia a intensificat masurile de securitate dupa atentatul comis la redactia revistei Charlie Hebdo

Italia a intensificat masurile de securitate ca reactie la atacul terorist din Franta si la incidente similare petrecute in ultimele saptamani in Canada si Australia. Corriere della Sera scrie ca. continuă pe Antena3

Italia a intensificat masurile de securitate dupa atentatul comis la redactia revistei Charlie Hebdo

Italia a intensificat masurile de securitate ca reactie la atacul terorist din Franta si la incidente similare petrecute in ultimele saptamani in Canada si Australia, scrie Corriere della Sera , in editia online.

Italia si Spania, sub alerta terorista. O redactie spaniola, evacuatadupa ce a primit un pachet suspect

Italia a intensificat masurile de securitate ca reactie la atacul terorist din Franta si la incidente similare petrecute in ultimele saptamani in Canada si Australia, scrie Corriere della Sera, in editia online, citata de Mediafax. in Spania, la sediul unui grup media, s-a primit un pachet suspect.

Trei zile de doliu in Franta, dupa atentatul de la Charlie Hebdo

Franta a decretat trei zile de doliu national in memoria victimelor atentatului care a vizat redactia revistei Charlie Hebdo, anunta presedintele Francois Hollande, notand ca cele 12 persoane ucise au murit pentru un principiu, relateaza AFP.

Presedintele Frantei decreteaza trei zile de doliu dupa atentatul contra revistei Charlie Hebdo

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a decretat trei zile de doliu national, urmand ca joi la ora pranzului sa existe un moment de reculegere in memoria victimelor atentatului care a vizat redactia revistei.

Doi franco-algerieni, vizati de politie dupa atentatul de la Charlie Hebdo

Doi barbati franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis miercuri la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza Le Point in pagina electronica. Cei doi suspecti de 32, respectiv 34 de ani sunt originari din Pantin, o suburbie a Parisului, si au revenit din Siria in vara anului trecut.

Regina Elisabeta a II a transmite sincere condoleante Frantei dupa atentatul de la Paris

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a transmis sincere condoleante poporului francez pentru victimele atacului comis la sediul revistei Charlie Hebdo, relateaza AFP, citata de MEDIAFAX. Eu.

Incendiu la o sinagoga de langa Paris, la cateva ore dupa atentatul terorist

Un incendiu a izbucnit miercuri dupa-amiaza, la o sinagoga din apropierea Parisului, la cateva ore de la atentatul terorist de la publicatia satirica Charlie Hebdo. O masina a luat foc in curtea locasului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )