Libnet.ro
UNICEF

19:45

Doi franco-algerieni, vizati de politie dupa atentatul de la Charlie Hebdo

România Liberă România Liberă,
Doi franco-algerieni, vizati de politie dupa atentatul de la Charlie Hebdo

Doi barbati franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis miercuri la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza Le Point in pagina electronica. Cei doi suspecti de 32, respectiv 34 de ani sunt originari din Pantin, o suburbie a Parisului, si au revenit din Siria in vara anului trecut. continuă pe România Liberă

Politia a identificat si localizat teroristii din Paris: Doi frati franco-algerieni, identificati dupa numerele de la masina. Soferul este un om al strazii

Doi franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza lepoint. fr. Cei doi barbati suspecti de 32, respectiv 34 de ani sunt.

Politia a identificat si localizat teroristii din Paris: Doi frati franco-algerieni, identificati dupa actele de identitate uitate in masina. Soferul este un om al strazii

Doi franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza lepoint. fr. Cei doi barbati suspecti de 32, respectiv 34 de ani sunt.

LIVE TEXT Atacatorii de la Charlie Hebdo, doi frati franco-algerieni intorsi de curand din Siria, sunt in continuare cautati de politie. Au fost identificati dupa ce si-au uitat cartea de identitate in masina. Un presupus complice s-a predat, sapte perso

Politia franceza si-a restrans investigatia privind atentatul asupra ziarului Charlie Hebdo la doi suspecti franco-algerieni, originari din orasul Pantin o suburbie a Parisului), informeaza publicatia Le Point in pagina electronica. Potrivit informatiilor Le Point, acestia au revenit din Siria in vara anului trecut. Cei doi barbati au 32 si respectiv 34 de ani, mai noteaza publicatia citata. --------------------------------Ora 9. 03: Cei doi frati au fost identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita in atentat Le Figaro)Ora 8. 54: Sapte persoane sunt deja arestate - Le Monde, citand surse judiciareOra 8. 53: Manuel Valls: Stiam ca un atentat ar putea avea loc pe pamant francez RTL, via Le Monde)Ora 8. 51: Premierul francez Manuel Valls: Nu stim daca suspectii mai sunt in Franta sau au plecat in strainatate RTL)Ora 07:10 Un lider al retelei teroriste Stat Islamic saluta atacul comis la redactia Charlie HebdoOra 04. 00 Politia a difuzat un apel catre martori, cu fotografiile celor doi frati cautatiOra 03. 35 Cel mai tanar dintre cei trei suspecti, Hamyd Mourad 18 ani), s-a predat politiei, anunta AFP citand surse concordante.

LIVE TEXT Atentatul asupra ziarului Charlie Hebdo: Atacatorii, doi frati franco-algerieni intorsi de curand din Siria, sunt in continuare cautati de politie. Un presupus complice s-a predat, sapte persoane arestate

Politia franceza si-a restrans investigatia privind atentatul asupra ziarului Charlie Hebdo la doi suspecti franco-algerieni, originari din orasul Pantin o suburbie a Parisului), informeaza publicatia Le Point in pagina electronica. Potrivit informatiilor Le Point, acestia au revenit din Siria in vara anului trecut. Cei doi barbati au 32 si respectiv 34 de ani, mai noteaza publicatia citata. --------------------------------Ora 8. 54: Sapte persoane sunt deja arestate - Le Monde, citand surse judiciareOra 8. 53: Manuel Valls: Stiam ca un atentat ar putea avea loc pe pamant francez RTL, via Le Monde)Ora 8. 51: Premierul francez Manuel Valls: Nu stim daca suspectii mai sunt in Franta sau au plecat in strainatate RTL)Ora 07:10 Un lider al retelei teroriste Stat Islamic saluta atacul comis la redactia Charlie HebdoOra 04. 00 Politia a difuzat un apel catre martori, cu fotografiile celor doi frati cautatiOra 03. 35 Cel mai tanar dintre cei trei suspecti, Hamyd Mourad 18 ani), s-a predat politiei, anunta AFP citand surse concordante.

Atentatul terorist de la Charlie Hebdo: Politia cauta doi frati de origine algeriana. Ei au fost identificati dupa ce si-au uitat cartea de identitate in masina

Joi, Politia franceza si-a restrans investigatia privind atentatul asupra ziarului Charlie Hebdo la doi suspecti franco-algerieni, originari din orasul Pantin o suburbie a Parisului). Potrivit informatiilor Le Point, acestia au revenit din Siria in vara anului trecut. Cei doi barbati au 32 si respectiv 34 de ani, mai noteaza publicatia citata. Intre timp, ziua de joi e una de haos in Franta, cu un atac asupra a doi politisti dintre care unul a fost ucis, si multe alte explozii si incidente in toata tara. --------------------------------Ora 12. 41: Cel care i-a recunoscut pe suspecti este seful unei benzinarii Le Parisien)!!!!! Ora 12. 22: Cei doi suspecti ar fi fost localizati in regiunea Aisne in nordul Frantei), scrie Le Parisien. Cei doi ar fi fost localizati in localitatea Villers-Cotteret, pe drumul RN2, care leaga Parisul de frontiera franco-belgiana. Cei doi corespund semnalmentelor si erau la bordul unui Renault Clio. In masina de vedeau arme grele. Ora 9. 03: Cei doi frati au fost identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita in atentat Le Figaro).

Trei zile de doliu in Franta, dupa atentatul de la Charlie Hebdo

Franta a decretat trei zile de doliu national in memoria victimelor atentatului care a vizat redactia revistei Charlie Hebdo, anunta presedintele Francois Hollande, notand ca cele 12 persoane ucise au murit pentru un principiu, relateaza AFP.

Politia franceza are 2 SUSPECTI in urma atacului de la sediul Charlie Hebdo

Doi franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis miercuri la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza Le Point in pagina electronica, conform Mediafax. Cei doi.

Minut de reculegere la toate meciurile din Franta, dupa atentatul de la revista Charlie Hebdo

Un minut de reculegere va fi tinut la toate meciurile din primele doua ligi franceze, din week-end, in memoria victimelor atentatului de la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo, a anuntat Liga.

Incendiu la o sinagoga de langa Paris, la cateva ore dupa atentatul terorist

Un incendiu a izbucnit miercuri dupa-amiaza, la o sinagoga din apropierea Parisului, la cateva ore de la atentatul terorist de la publicatia satirica Charlie Hebdo. O masina a luat foc in curtea locasului.

Regina Elisabeta a II a transmite sincere condoleante Frantei dupa atentatul de la Paris

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a transmis sincere condoleante poporului francez pentru victimele atacului comis la sediul revistei Charlie Hebdo, relateaza AFP, citata de MEDIAFAX. Eu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )