Libnet.ro
UNICEF

21:15

Italia ia masuri speciale de securitate dupa atentatele din Spania

B1 B1,
Italia ia masuri speciale de securitate dupa atentatele din Spania

Italia ia masuri speciale de securitate dupa atacurile teroriste din Spania. Autoritatile au anuntat ca vor instala mai multe bariere din beton, mai ales in zonele cu numar mare de turisti, vor trimite. continuă pe B1

ISIS a amenintat Italia cu atacuri teroriste, dupa Spania si Rusia

Dupa atentatele din Spania si Rusia, ISIS a amenintat si Italia cu atacuri teroriste, conform unui anunt publicat pe Telegram. Urmatorul obiectiv este Italia, a amenintat ISIS, potrivit.

Atentatele din Spania. Patru suspecti, marti, in instanta. Opt teroristi sunt morti

Patru suspecti arestati in cadrul anchetei privind atacurile din Catalonia vor fi adusi marti in fata justitiei, in timp ce ceilalti opt membri ai celulei jihadiste au fost ucisi.

Celula terorista responsabila de atentatele din Spania avea 120 de butelii cu butan, afirma politia

Celula terorista responsabila pentru atentatele din Spania pregatea unul sau mai multe atentate cu bomba la Barcelona, in conditiile in care 120 de butelii cu butan au fost gasite intr-o locuinta din Alcanar, la 200 de kilometri sud-vest de capitala catalana, a anuntat duminica politia, citata de AFP.

Dupa atacul din Barcelona, teroristii anunta urmatorul atentat. E o tara cu multi romani!

Dupa atentatul din Barcelona, Organizatia terorista Stat Islamic a amenintat Italia cu atacuri teroriste. Ce-i drept, nu este pentru prima daca cand teroristii fac un asemenea anunt. incepand.

Baietelul de sapte ani, care a fost dat disparut dupa atentatul din Barcelona, s-a stins din viata (FOTO)

Baietelul de sapte ani, Julian Cadman, care a fost dat disparut dupa atacul din Barcelona, si-a pierdut viata. Copilul se afla in Barcelona impreuna cu mama lui pentru a lua parte la o nunta,.

Momente impresionante dupa cutremurul din Italia: Un bebelus a fost scos in viata de sub ruine(VIDEO)

Clipe de groaza in Italia. La aproape un an de la seismul devastator de la Amatrice, zeci de mii oameni si-au adus aminte de scenele terifiante din 2016. Insula Ischia a fost zguduita luni de un cutremur de.

Corpurile a trei presupusi autori ai atentatelor din Spania, identificate:Moussa Oukabir, Said Aallaa si Mohamed Hychami

Corpurile celor trei tineri marocani ucisi de politie prin impuscare dupa un atac terorist in noaptea de joi spre vineri la Cambrils, in nord-estul Spaniei, au fost identificate in mod oficial, a anuntat vineri seara politia catalana, care le-a dezvaluit identitatea, relateaza AFP.

Se confirma: TERORISTII din Spania pregateau un DEZASTRU de si mai mari proportii! Ce au aflat anchetatorii

Potrivit unei surse judiciare citate de AFP, unul dintre suspectii atacului de la Barcelona a confirmat ca celula jihadista din care face parte pregatea un atentat de si mare amploare, anunta RT. Pe 19 august,.

Bilantul atentatelor din Spania a ajuns la 15 morti

Bilantul mortilor in urma atentatelor de la Barcelona si Cambrils, revendicate de Statul Islamic, a ajuns la 15 morti, a anuntat ministrul de Interne din Catalania, Joaquim Form, citat de AFP.

Bilantul atacului terorist din Spania: 15 persoane au fost declarate decedate

Bilantul mortilor in urma atacului din Barcelona, cand o dubita a intrat in multimea aflata la plimbare pe La Rambla, a urcat la 15, relateaza AFP. Toate victimele au fost identificate.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )