Libnet.ro
UNICEF

23:30

Se confirma: TERORISTII din Spania pregateau un DEZASTRU de si mai mari proportii! Ce au aflat anchetatorii

B1 B1,
Se confirma: TERORISTII din Spania pregateau un DEZASTRU de si mai mari proportii! Ce au aflat anchetatorii

Potrivit unei surse judiciare citate de AFP, unul dintre suspectii atacului de la Barcelona a confirmat ca celula jihadista din care face parte pregatea un atentat de si mare amploare, anunta RT. Pe 19 august,. continuă pe B1

Italia ia masuri speciale de securitate dupa atentatele din Spania

Italia ia masuri speciale de securitate dupa atacurile teroriste din Spania. Autoritatile au anuntat ca vor instala mai multe bariere din beton, mai ales in zonele cu numar mare de turisti, vor trimite.

Cei mai mari colectinari de cactusi din Vestul Romaniei. ingrijesc peste 3.000 de exemplare rare, spectaculoase, pretentioase FOTO

Magdalena si Melchior Levai sunt cei mai mari colectionari de cactusi din zona de vest a Romaniei. Au in colectie peste 3. 000 de exemplare rare si spectaculoase.

Cei mai mari colectionari de cactusi din Vestul Romaniei. ingrijesc peste 3.000 de exemplare rare, spectaculoase, pretentioase FOTO

Timisorenii Magdalena si Melchior Levai sunt cei mai mari colectionari de cactusi din zona de vest a Romaniei. Au in colectie peste 3. 000 de exemplare rare si spectaculoase.

Teroristii din Barcelona voiau sa arunce in aer Sagrada Familia. Planul, dat peste cap de o explozie accidentala (FOTO)

Celula terorista care a actionat joi in La Rambla intentiona sa produca o explozie de proportii in Sagrada Familia, informeaza El Confidencial, care citeaza surse din cadrul investigatiei. Totul,.

Atentatele din Spania. Patru suspecti, marti, in instanta. Opt teroristi sunt morti

Patru suspecti arestati in cadrul anchetei privind atacurile din Catalonia vor fi adusi marti in fata justitiei, in timp ce ceilalti opt membri ai celulei jihadiste au fost ucisi.

Bilantul atentatelor din Spania a ajuns la 15 morti

Bilantul mortilor in urma atentatelor de la Barcelona si Cambrils, revendicate de Statul Islamic, a ajuns la 15 morti, a anuntat ministrul de Interne din Catalania, Joaquim Form, citat de AFP.

Bilantul atacului terorist din Spania: 15 persoane au fost declarate decedate

Bilantul mortilor in urma atacului din Barcelona, cand o dubita a intrat in multimea aflata la plimbare pe La Rambla, a urcat la 15, relateaza AFP. Toate victimele au fost identificate.

Adevaruri ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari defecte, in functie de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt cele mai maridefecte ale zodiilor. Berbec - nu stralucesc in profesie. Sunt mari.

Rezultat remarcabil: Ana Bogdan a dat lovitura la New Haven si a obtinut una dintre cele mai mari victorii din cariera

Romanca de 24 de ani a pornit din calificari, alaturi de Irina Begu 57 WTA). Daca aceasta a cedat in turul II preliminar, in schimb, ocupanta locului 127 WTA a ajuns pe tabloul principal, iar acolo a inregistrat o mare surpriza.

Ce a gasit un tanar intr-o punga de chipsuri. Ai sanse mai mari sa castigi la loto, decat sa ti se intample si tie asta!

Chipsurile reprezinta o gustare la care multi dintre noi apeleaza, fie intre mese, fie la intalnirile cu prietenii, fie pur si simplu pentru a ne potoli foamea, scrie kanald. ro. Cartofii din.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )