Libnet.ro
UNICEF

16:00

Italia. Ministrul Sanatatii cere un nou lockdown: Situatia este ingrozitoare

Adevărul Adevărul,
Italia. Ministrul Sanatatii cere un nou lockdown: Situatia este ingrozitoare

Italia are la dispozitie doar doua zile pentru a aproba restrictii mai severe menite sa opreasca raspandirea noului coronavirus, a avertizat ministrul italian al Sanatatii, calificand noile date drept ingrozitoare. continuă pe Adevărul

Pericolul urias care pandeste acum Parisul. Cum se pregateste Franta pentru un nou lockdown

Situatia disperata a Frantei depaseste limitele imaginatiei. in contextul exploziei de cazuri de COVID-19, presedintele Emanuel Macron a transmis miercuri seara ca intreaga tara va intra in carantina incepand de vineri dimineata. De teama unei izolari greu de suportat intre betoane, in inima Parisului, multi locuitori au luat cu asalt toate drumurile care duc catre .

Marea Britanie se confrunta cu un nou lockdown pentru 4 saptamani

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat un nou lockdown de o luna, pe intreg teritoriul Angliei pe fondul cresterii cazurilor de coronavirus care pun la incercarea capacitatea sistemului sanitar si risca.

Ministrul Sanatatii, la 5 ani de la tragedia din Colectiv: Avem tot 23 de paturi destinate pentru acesti pacienti

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca, la cinci ani de la tragedia de la Colectiv, lucrurile pentru tratarea marelui ars in sistemul sanitar s-au schimbat, dar mult prea lent. Avem tot 23 de paturi destinate pentru acesti pacienti si suntem nevoiti sa cerem ajutor in clinicile din afara tarii atunci cand capacitatea de tratare este depasita, arata ministrul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Eu recomand in continuare o scoala fata in fata, in conditiile in care se poate face acest tip de scoala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca acolo unde este posibil cursurile ar trebui sa se desfasoare cu prezenta fizica a elevilor la scoala. Oficialul guvernamental a facut aceasta precizare,.

Ministrul Sanatatii: Urmeaza trei-patru saptamani grele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avertizat, joi, ca urmeaza trei-patru saptamani grele in lupta cu pandemia de COVID-19, in care autoritatile incearca sa limiteze cresterea numarului de cazuri.

Coronavirus: Italia are 48 de ore pentru a aproba restrictii mai severe, probabil un nou lockdown - spune ministrul sanatatii

Ministrul italian al sanatatii a declarat duminica aceasta ca noile date privind contaminarile cu coronavirus sunt ingrozitoare si ca Italia are la dispozitie doar doua zile pentru a aproba restrictii mai severe menite sa opreasca raspandirea virusului.

Medic, despre un nou lockdown: Cat timp am putea ramane asa? O luna? Pe urma nu ne intoarcem la aceleasi conditii? Ce solutii ofera

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, spune ca restrictiile de tip lockdown rezolva situatia doar pe moment, pe termen lung fiind cu dezavantaje.

Victor Ponta: Sunt de acord cu Iohannis in privinta evitarii unui nou lockdown (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca este de acord cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in privinta.

Europa trece la un nou lockdown. Noi tinem alegeri

Europa e la un pas distanta fata de un nou blocaj. Regimul Iohannis, pas cu pas, nu vede decat salv.

Florin Citu, despre un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem pentru ca ar fi reteta clara spre faliment

Florin Citu,ministrude Finante, a declarat, joi seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, ca nu intentioneaza sa inchida din nou toate sectoarele economice, asa cum se tem romanii, ci cauta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )