Libnet.ro
UNICEF

17:15

Italia: Un roman a murit intr-un accident de motor

B1 B1,
Italia: Un roman a murit intr-un accident de motor

Un barbat din Iasi, in varsta de 23 de ani, a murit intr-un accident de motocicleta in apropiere de Verona, Italia. Tanarul aflat pe motocicleta a intrat cu viteza intr-o intersectie, s-a ciocnit. continuă pe B1

Un barbat din Gorj a cumparat o garsoniera, dar cand a intrat in baie a facut o descoperire socanta. A alertat imediat Politia

Un barbat din Balteni, judetul Gorj, a descoperit, miercuri seara, sub cada garsonierei in care locuia, mai multe oase umane. Acesta a anuntat Politia Gorj, care a deschis o ancheta. Politia orasului.

Descoperire socanta facuta de un barbat din Dambovita in timp ce sapa in curte

Un barbat din comuna damboviteana Sotanga sapa un sant pentru canalizare in surtea sa, in momentul in care a descoperit ramasitele unei persoane decedate. Omul a anuntat Politia care efectueaza.

Un barbat din Timisoara si-a dat foc pe strada, dupa ce s-a certat cu sotia la telefon

Mai multe echipaje de pompieri si politisti, precum si un echipaj SMURD au fost chemate marti in nordul Timisoarei, in cartierul Torontalului, unde un barbat s-a autoincendiat, pe strada. Potrivit.

Salut munca presedintelui roman, care nu isi lasa tara din mana

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron a vorbit, intr-un interviu la BFMTV, despre amplificarea tendintelor populiste in Europa, precum si despre ascensiunea asa-numitelor democratii iliberale, care afecteaza independenta justitiei, el apreciind in acest context munca presedintelui roman, care nu isi lasa tara din mana.

De necrezut! Acest barbat din Baicoi a dat peste o adevarata COMOARA in timp ce se plimba prin padure! Ce a descoperit, e UNIC in lume

Un tanar din judetul Prahova a dat peste o comoara in timp ce se plimba prin padure, in a doua zi de Paste. Catalin Dumitran, din orasul Baicoi, judetul Prahova, a mers sa se plimbe linistit.

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )