Libnet.ro
UNICEF

23:15

Italia - Spania 1-1, in preliminariile Cupei Mondiale 2018

Hotnews Hotnews,
 Italia - Spania 1-1, in preliminariile Cupei Mondiale 2018

Reprezentativele de fotbal ale Italiei si Spaniei au terminat la egalitate, 1-1, meciul disputat joi, la Torino, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, potrivit Agerpres. Ibericii au condus prin golul marcat de Vitolo 55) si au fost aproape sa isi ia revansa pentru esecul de la EURO 2016 0-2, in optimi), dar Squadra Azzurra a egalat pe finalul jocului, prin Daniele De Rossi 82), din penalty. continuă pe Hotnews

Programul meciurilor de vineri in preliminariile Cupei Mondiale

Seara de vineri programeaza alte dueluri interesante in preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Cel mai interesant meci este cel dintre Franta si Bulgaria, o reeditare a disputei din 1993 in urma careia cocosii galici erau lasati acasa si vecinii nostri de la sud de Dunare mergeau la turneul final din SUA.

Rezultatele meciurilor de joi in preliminariile Cupei Mondiale

Joi a debutat o noua etapa din preliminariile Cupei Mondiale pe Batranul Continent, iar unul dintre meciuri ar putea fi oricand finala oricarui turneu major.

Programul meciurilor de joi in preliminariile Cupei Mondiale

Joi debuteaza o noua etapa din preliminariile Cupei Mondiale pe Batranul Continent, iar unul dintre meciuri ar putea fi oricand finala oricarui turneu major.

Italia-Spania, socul serii de joi in preliminariile Cupei Mondiale

Cele doua echipe se intalnesc la doar cateva luni distanta de la confruntarea prematura care a avut loc la EURO 2016, meci la care s-a ajuns dupa ce Spania nu a reusit sa-si castige grupa, iar Italia a avut un parcurs excelent intr-o grupa cu Suedia, Belgia si Irlanda.

Italia salveaza cu un egal in fata Spaniei, Albania este liderul grupei

Italia a reusit sa obtina un rezultat de egalitate in fata Spaniei, 1-1, in preliminariile Cupei Mondiale 2018, desi a fost dominata copios.

Italia salveaza cu un egal in fata Spaniei

Italia a reusit sa obtina un rezultat de egalitate in fata Spaniei, 1-1, in preliminariile Cupei Mondiale 2018, desi a fost dominata copios.

VIDEO Italia - Spania 1-1/ Gafa de incepator a lui Buffon

Italia si Spania au remizat, scor 1-1, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2018 gazduit de Rusia). Oaspetii au deschis scorul prin Vitolo 55'), dupa o gafa de incepator a vetaranului Gianluigi Buffon. Scorul final a fost stabilit de Daniele De Rossi 82'), din lovitura de la 11 metri.

Preliminarii CM 2018: Franta si Olanda intra in scena. Programul partidelor si televizari

In aceasta seara are loc o noua runda de partide din preliminariile Cupei Mondiale. Se disputa noua jocuri din trei grupe.

Derby la Torino: azi e marele meci Italia Spania. Programul din aceasta seara al partidelor din preliminariile CM

Intr-o reeditare a optimilor de finala de la Campionatul European, Italia si Spania se intalnesc in aceasta seara la Torino, cel mai asteptat meci din etapa a doua a preliminariilor. Partida e pe DigiSport 1, de la ora 21.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )