Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italia, Spania si Franta - cele mai cautate destinatii externe de Paste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia, Spania si Franta - cele mai cautate destinatii externe de Paste

Cele mai cautate destinatii externe de catre turistii romani pentru vacanta de Paste sunt Italia, Spania si Franta, potrivit unui studiu realizat de motorul de cautare independent momondo. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Trei regiuni din Romania au PIB pe cap de locuitor sub 50%din media UE. Regiunea Nord-Est, printre cele mai sarace

Treiregiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor de sub 50% din media UniuniiEuropene, iar regiunea Nord-Est se afla in continuare intre cele mai sarace,dupa ce in anii trecuti era pe ultimul loc din UE, potrivit datelor aferenteanului 2015 publicate joi de biroul european de statistica Eurostat.

Unul din patru europeni cumpara online in fiecare saptamana: Romanii si polonezii fac cele mai putine achizitii online transfrontaliere - studiu

Unul din patru europeni cu acces la Internet a cumparat produse sau servicii online cel putin o data pe saptamana in anul 2016, cele mai multe achizitii transfrontaliere fiind inregistrate in Austria si Irlanda, iar cele mai putine - in Polonia si Romania, arata un studiu Mastercard privind comertul electronic pan-european, efectuat in peste 20 de tari din Spatiul Economic European EEA). Imbracamintea si incaltamintea constituie cea mai populara categorie de produse achizitionate 48%), fiind urmata de bilete 34%), produse electronice 33%) si carti 31%).

Cele mai valoroase tranzactii din 2016: Preluarea Ursus si Timisoreana de catre Asahi si vanzarea pachetului majoritar la KMGI catre CEFC China

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a inregistrat o scadere usoara anul trecut, insa doua tranzactii s-au remarcat ca fiind printre cele mai mari din Europa Centrala si de Sud-Est: preluarea unor branduri de bere, printre care Ursus, Ciuc si Timisoreana, de catre grupul japonez Asahi, dar si vanzarea pachetului majoritar al KMG International catre CEFC China.

Cum a reusit Oradea sa ajunga orasul care ofera cele mai bune facilitati medicale din Romania

Cu 16 spitale si clinici de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabinete private si zeci de farmacii, Oradea a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania, potrivit unui studiu recent facut de platforma Storia. ro.

Targul de Carte si Muzica ii asteapta pe brasoveni cu noutati, lansari de carte si 70 de standuri cu cele mai noi aparitii editoriale

In cadrul acestei editii a targului cititorii vor avea parte de nu mai putin de douazeci de noutati editoriale, 70 de standuri de carti de la cele mai importante edituri.

Cele mai spectaculoase circuite de Formula 1 din lume, unde se poate circula cu viteze ametitoare

Formula 1 atrage anual milioane de pasionati care vor sa vada masinile care demareaza, cu viteze ametitoare, pe pistele special amenajate denumite circuite. Iata mai jos cateva dintre cele mai spectaculoase circuite de F1 din lume.

Cele mai noi trenduri in miscare si fitness la Conventia Internationala de Fitness la Bucuresti: vin specialisti din noua tari

La finalul lunii aprilie, pasionatii de fitness se vor putea antrena alaturi de zeci de traineri internationali celebri din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina si Grecia, dar si din Romania.

NEW MONEY: Companiile de tehnologie si externalizare au inchiriat cele mai multe spatii de birouri anul trecut

Mai mult de jumatate 52%) din totalul spatiilor de birouri inchiriate anul trecut au fost tranzactionate de companii din tehnologie ITC) si externalizarea de servicii outsourcing si BPO), care angajeaza masiv in aceasta perioada, anunta firma de consultanta imobiliara ESOP. Se observa o crestere fata de anul trecut, cand 47% din tranzactiile de inchiriere si preinchiriere au implicat astfel de companii.

Cele mai frumoase ceasuri smart fac trecerea la Android Wear 2.0

Dupa o serie stufoasa de intarzieri, Google a lansat Android Wear 2. 0, iar acum incepem sa vedem noul SO pe ceasuri de la jucatori de top din piata. Nu mai este nici o surpriza faptul ca tot mai multi creatori de ceasuri cu traditie se gandesc serios sa investeasca sume semnificative de bani in domeniul [].

Cele mai nocive 5 combinatii alimentare

Cea mai mare parte a problemelor de sanatate de cauza digestiva sunt provocate de combinatiile alimentare nepotrivite. Cu siguranta ai auzit ca nu este bine sa mananci cartofi cu carne la aceeasi masa, dar stii de ce nu sunt recomandate?.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )