Libnet.ro
UNICEF

08:17

Italia si Spania si-au impartit punctele in meciul serii in Europa. Care sunt rezultatele partidelor din etapa a doua a preliminariilor Campionatului Mondial (FOTO)

B1 B1,
Italia si Spania si-au impartit punctele in meciul serii in Europa. Care sunt rezultatele partidelor din etapa a doua a preliminariilor Campionatului Mondial (FOTO)

Joi seara au inceput meciurile din cea de a doua etapa a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia. Scorul serii a fost inregistrat in partida Kosovo-Croatia, oaspetii. continuă pe B1

Italia-Spania, socul serii de joi in preliminariile Cupei Mondiale

Cele doua echipe se intalnesc la doar cateva luni distanta de la confruntarea prematura care a avut loc la EURO 2016, meci la care s-a ajuns dupa ce Spania nu a reusit sa-si castige grupa, iar Italia a avut un parcurs excelent intr-o grupa cu Suedia, Belgia si Irlanda.

Italia - Spania 1-1, in preliminariile Cupei Mondiale 2018

Reprezentativele de fotbal ale Italiei si Spaniei au terminat la egalitate, 1-1, meciul disputat joi, la Torino, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, potrivit Agerpres. Ibericii au condus prin golul marcat de Vitolo 55) si au fost aproape sa isi ia revansa pentru esecul de la EURO 2016 0-2, in optimi), dar Squadra Azzurra a egalat pe finalul jocului, prin Daniele De Rossi 82), din penalty.

VIDEO Italia - Spania 1-1/ Gafa de incepator a lui Buffon

Italia si Spania au remizat, scor 1-1, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2018 gazduit de Rusia). Oaspetii au deschis scorul prin Vitolo 55'), dupa o gafa de incepator a vetaranului Gianluigi Buffon. Scorul final a fost stabilit de Daniele De Rossi 82'), din lovitura de la 11 metri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )