Libnet.ro
UNICEF

12:45

Italia, zguduita de cea mai mare seceta din ultimii 60 de ani. Roma rationalizeaza apa

România Liberă România Liberă,
Italia, zguduita de cea mai mare seceta din ultimii 60 de ani. Roma rationalizeaza apa

Ploile insuficiente si scurgerile retelelor de apeducte au condus la o masura de rationalizare a apei in Roma. Meteorologii au precizat ca Italia se confrunta cu ca mai mare seceta din ultimii 60 de ani. continuă pe România Liberă

Lipsa fortei de munca - cea mai mare problema din constructii

Lipsa fortei de munca reprezinta cea mai mare problema din domeniul constructiilor, evidentiaza reprezentantii sectorului.

Popularitatea presedintelui francez este in scadere/ Emmanuel Macron inregistreaza cel mai mare declin din ultimii 22 de ani

Popularitatea de care se bucura presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a scazut cu 10 puncte procentuale in decursul acestei luni, potrivit unui sondaj Ifop, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin al unui nou presedinte din 1995, potrivit Reuters.

Mii de oameni vin la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare populara nationala. Prin traditie, tinerii se pot imprieteni si casatori

Cateva mii de persoane participa, duminica, la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare populara din Romania.

Targul de Fete de pe Muntele Gaina: mii de oameni participa la cea mai mare sarbatoare populara din Romania

Mii de oameni sunt asteptati, sambata si duminica in comuna Avram Iancu din Apuseni si pe Muntele Gaina la Targul de Fete, cea mai mare si cea mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania. Manifestarea este atestata documentar din anul 1816.

Economia Coreii de Nord a crescut cu cel mai rapid ritm din ultimii 17 ani - banca centrala din Coreea de Sud

Economia Coreii de Nord a crescut in 2016 cu cel mai rapid ritm din ultimii 17 ani, a informat vineri banca centrala din Coreea de Sud, in ciuda sanctiunilor internationale menite sa opreasca programul nuclear al Phenianului, informeaza Reuters.

Record de caldura in cea mai populata metropola din China. Localnicii au indurat temperaturi de pana la 40,9 grade Celsius

Locuitorii din Shanghai au transpirat vineri sub temperaturi caniculare, mercurul din termometre atingand 40,9 grade Celsius, un nou record de caldura in cea mai populata metropola din China, relateaza.

Cea mai mare banca germana, previziuni importante despre viitorul economic al Romaniei

Viitorul economic al Romaniei se va baza pe informaticieni. Cel putin asa sustine Marian Popa, seful centrului de IT de la Bucuresti al DB Global Tehnology, divizia software a celei mai importante banci.

Review George Butunoiu: Da, dar cea mai frumoasa chelnerita din Bucuresti a ramas cu mine dupa faliment

Am inceput sa studiez aceasta colorata lume din jurul restaurantelor acum cincisprezece ani, cand am cunoscut un milionar care si-a lasat jobul de presedinte la o mare corporatie ca sa se faca bucatar.

Da, dar cea mai frumoasa chelnerita din Bucuresti a ramas cu mine dupa faliment

Am inceput sa studiez aceasta colorata lume din jurul restaurantelor acum cincisprezece ani, cand am cunoscut un milionar care si-a lasat jobul de presedinte la o mare corporatie ca sa se faca bucatar.

Niculae Nedeff a murit. Cel mai mare antrenor din handbalul romanesc avea 88 de ani

Niculae Nedeff, om care a contribuit din postura de director tehnic sau antrenor la toate medaliile de aur cucerite de handbalul romanesc la campionatele mondiale, a murit azi la varsta de 88 de ani,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )