Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un italian infectat cu coronavirus ar fi vizitat Romania in weekend, potrivit presei din peninsula

Adevărul Adevărul,
Un italian infectat cu coronavirus ar fi vizitat Romania in weekend, potrivit presei din peninsula

Un italian de 72 de ani, intors recent din Romania, a fost diagnosticat, marti, 25 februarie 2020, cu coronavirus. Barbatul a fost internat in spital si este, potrivit medicilor, in afara oricarui pericol. Autoritatile romane spun ca nu au fost informate. MAE a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale pentru obtinerea unor informatii suplimentare, inclusiv cetatenia pacientului, anunta oficialii DSU. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre italianul care a vizitat Romania si are coronavirus. Iubita barbatului e din Gorj

Un barbat in varsta de 72 de ani, intors in Italia din Romania este infectat cu coronavirus. Barbatul ar fi revenit in Rimini din Romania. in urma testelor, s-ar fi descoperit ca este infectat cu coronavirus.

Nu exista cazuri de coronavirus in Romania: singura confirmare oficiala care conteaza

Pe parcursul zilei de luni, nivelul de panica din Romania vizavi de coronavirus a atins cote alarmante. Din pacate, foarte multe publicatii online si mesaje din grupuri de pe Facebook au alimentat panica. Ideal ar fi sa evitati zvonurile in perioada care urmeaza. La ora actuala nu exista cazuri de coronavirus in Romania. Nu exista .

Cristoiu, teorie-bomba: Aparitia unor focare de coronavirus in Romania, inceputul sfarsitului pentru Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, duminica, la Subiectiv, ca aparitia unor focare de coronavirus in Romania a putea reprezenta inceputul sfarsitului pentru Klaus Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )