Libnet.ro
UNICEF

09:15

Italienii au luat cu asalt magazinele, dupa ce toata tara a intrat in carantina din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Italienii au luat cu asalt magazinele, dupa ce toata tara a intrat in carantina din cauza coronavirusului

Italienii au luat cu asalt magazinele, dupa ce premierul Giuseppe Conte a anuntat ca extinde masurile de carantina impotriva coronavirusului in intreaga tara. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Scad temperaturile in toata tara si se intorc ploile. Iata prognoza meteo pentru ziua de sambata

In weekendul 7-8 martie, vremea se va schimba radical in toata tara. Pe intreg teritoriul se vor inregistra scaderi de temperatura si conditii meteo nefavorabile acestei perioade a anului, relateaza.

VIDEO Supermarketurile luate cu asalt de italieni dupa anuntul lui Conte privind instituirea carantinei in toata tara

Supermarketurile din Italia au fost luate cu asalt de cetateni dupa anuntul premierului privind masurile de carantina la nivelul intregii tari, chiar daca printre acestea nu figureaza interdictia de deplasare in scopul procurarii de alimente sau a altor produse de necesitate.

Coronavirus - Cum au explodat imbolnavirile in statele europene. in 22 februarie, in Italia erau 9 cazuri, acum sunt aproape 9.200 si toata tara este in carantina

Toata Italia este in carantina din cauza coronavirusului incepand de marti, 10 martie. Sunt 9. 172 de cazuri de imbolnavire si 463 de decese. Primele 2 cazuri de imbolnavire au fost confirmate in Italia la sfarsitul lunii ianuarie, in 22 februarie erau 9 cazuri, pentru ca o zi mai tarziu sa se ajunga la 76. De atunci, numarul imbolnavirilor a explodat.

Carantina totala in Italia! Toata tara devine Zona Rosie!

Masuri fara precedent in Italia. Toata Italia intra in carantina. Premierul italian Giuseppe Conte a declarat cu putin timp in urma ca nu mai este timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )