Libnet.ro
UNICEF

01:05

iti poti da seama care dintre cele doua femei este mama copilului? Doar 5% dintre oameni aleg raspunsul corect

Antena3 Antena3,
iti poti da seama care dintre cele doua femei este mama copilului? Doar 5% dintre oameni aleg raspunsul corect

Iti propunem o alta provocare! Alegerea ta te va ajuta sa-ti dai seama de abilitatile tale de a intelege oamenii si relatiile dintre acestia. in imaginea de mai sus sunt reprezentate doua femei si un. continuă pe Antena3

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

Cine sunt cele doua noi concurente de la Exatlon 2 si cum s-au descurcat la prima proba FOTO

Alte doua concurente au intrat aseara in competitia Exatlon, de la Kanal D, pentru a intregi cele doua echipe: cea a Faimosilor si cea a Razboinicilor.

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse.

Cum iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul-pereche? Iata care sunt semnele

Orice sac isi are peticul, asa spune un proverb din batrani. Toti oamenii au o jumatate, un suflet geaman. Iubirea vietii este aleasa inca inainte de a veni pe pamant. Cum stii ca el sau ea este PERSOANA care.

HOROSCOP. Acestea sunt sotiile ideale ale zodiacului. Cele trei femei carora barbatii le cad la picioare

Aceste trei zodii de femei sunt sotiile perfecte. Se indragostesc pentru totdeauna si isi doresc relatii care sa dureze o viata intreaga. HOROSCOP RAC- Emotiile unei femei Rac sunt puternice si.

HOROSCOP. Acestea sunt sotiile perfecte ale zodiacului. Cele trei femei carora barbatii le cad la picioare

Aceste trei zodii de femei sunt sotiile perfecte. Se indragostesc pentru totdeauna si isi doresc relatii care sa dureze o viata intreaga. HOROSCOP RAC- Emotiile unei femei Rac sunt puternice si.

(P) Artistii plastici romani, sursa de inspiratie pentru o absolventa a British School of Bucharest, admisa la una dintre cele mai renumite universitati de arte din lume!

Absolventii British School of Bucharest BSB) au obtinut si in acest an rezultate remarcabile la examenul A level, care marcheaza incheierea studiilor in sistemul de invatamant britanic. Profesorii au de ce sa fie mandri de studentii lor, 35% dintre ei.

Simfonia Apei: Se redeschid fantanile din Piata Unirii! Director general Apa Nova: Acesta este unul dintre cele mai ambitioase proiecte de dezvoltare urbana din ultimii ani (VIDEO)

Fantanile din Piata Unirii, care au fost reabilitate si modernizate, se vor redeschide in 20 septembrie, informeaza B1 TV. Spectacolul inaugural, intitulat Simfonia Apei, va incepe la ora 20. 00, la scena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )