Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Hotnews Hotnews,
 Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse. continuă pe Hotnews

ANALIZA Viata de ministru n Romnia dureaza putin peste un an, n medie. Finantele si Internele sunt cele mai vizate. Ne-am uitat la frecventa cu care sunt remaniati sefii de cabinete ale celor mai importante portofolii guvernamentale

Am luat toti ministrii care s-au perindat la conducerea principalelor ministere din Guvern. Interne, Externe, Munca, Educatie, Finante si Sanatate. Am eliminat interimarii care stateau sub 14 zile in functie, am calculat si am tras cateva concluzii. Sunt simple si ne arata cata coerenta livram in afara, sau mai degraba cata lipsa de.

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Documentul de care are nevoie de acum toata lumea... Femeile sunt cele mai AFECTATE...

Femeile par dezavantajate fata de barbati in ceea ce priveste vechimea necesara pentru pensionare. Iata un extras din Legea pensiilor privind data nasterii, anul si luna pensionarii, stagiul complet de.

IT-ul si medicina, specializarile cele mai atractive pentru studenti

Invatamantul superior autohton inca mai are cautare la doritorii de studiu din alte tari, chiar daca lucrurile sunt departe de a fi perfecte. in cadrul Conferintei Asociatiei Europene pentru Educatie Internationala, ministrul Educatiei, Valentin Popa, a declarat ca cele mai atractive domenii pentru studentii straini care doresc sa invete in tara noastra sunt medicina si IT, facultatile de profil aflandu-se in acest moment la capacitate maxima.

LOTO. Care sunt numerele care ies cel mai des la extragerea LOTO din Romania

Loteria Romana prezinta pe pagina sa oficiala, numerele care ies cel mai des la extrageriile LOTO. Cele mai repetitive numere sunt 36 si 5. La fel de bine stau si numere 2, 4, 6, 9, 12, 13, 17, 22, 2.

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fotograful

Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta. incadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin doua unguroaice - mama si fiica. - Bune ziua, domnu foto.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Farmacia

Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.

DIICOT a deschis un dosar pentru detinere de droguri, in care sunt implicati doi jurnalisti

DIICOT a deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri, in care sunt implicati doi jurnalisti. Urmare a informatiilor aparute in spatiul public, cu privire la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gemenii

Badea Gheorghe se plimba pe strada cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut ii spune: -Bade Gheorghe,ce coconi faini ai!Si ce mai seamana intre ei! -Pai cum sa nu, daca sunt gemeni! -Si cati ani au? -Baiatu.

Cele mai nocive alimente pentru ficat

Grasimile saturate impiedica ficatul sa functioneze cum trebuie. Ele nu sunt singurul inamic care ameninta sanatatea acestui organ foarte important.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )