Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015

Adevărul Adevărul,
Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015

Ai asteptat un an intreg Black Friday pentru a profita de reduceri, insa niciunele nu par la fel de consistente precum cele de pe CautCeas. ro. Aici gasesti ceasuri de la branduri de top la reduceri de pana la 80%! E momentul ideal pentru a cumpara acest accesoriu pentru tine sau pentru cineva drag. Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas. ro de Black Friday 2015. continuă pe Adevărul

eMag si Piraeus Bank vand lingouri de aur de Black Friday

EMag , cel mai mare retailer online de pe piata locala, pune in vanzare de Black Friday lingouri de aur de 24 karate si monede de aur de 22 karate, cu un discount de 10%, fata de costul total al produsului respectiv, afisat in ziua precendenta.

Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri

Dupa doua saptamani de promotii cu ocazia Black Friday 2015, cei de la Media Galaxy au anuntat rezultatele oficiale. Anul acesta, dupa cum stiti, Media Galaxy a dat startul reducerilor cu ocazia Black Friday 2015 mai devreme decat celelalte magazine. Perioada promotionala este in desfasurare de doua saptamani, iar in data de 18 noiembrie, cu [] Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

eMag Black Friday 2015: La ce produse ofera reduceri magazinul online [INFOGRAFIC]

EMAG organizeaza, pe 20 noiembrie, cea de-a cincea editie a Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping online de pana acum si ofera reduceri in valoare totala de peste 100 milioane de lei la 650. 000 de produse. eMAG estimeaza ca valoarea.

NETOPIA mobilPay: Romanii cheltuiesc online cu o treime mai mult fata de 2014

Bugetul online alocat de romani pentru editia Black Friday de anul acesta va atinge o medie de 460 lei, cu peste o treime mai mare fata de cel de anul trecut, care s-a ridicat la circa 340 lei, estimeaza NETOPIA mobilPay, companie de plati digitale din Romania.

Promotii de pana la 55% la GoPro, de Black Friday

Cele mai mari discounturi GoPro ale anuluiau loc de Black Friday. Aventura incepe vineri, pe XtremVideo. ro! .

Black Friday 2015: Eurogsm.ro anunta reduceri de pana la 70%

EuroGsm intra in campania de Black Friday in perioada 20-22 noiembrie 2015 si pregateste reduceri la cele mai noi telefoane, tablete si accesorii, sub sloganul De Black Friday iti faci de cap. Ofertele vor fi disponibile atat in reteaua de magazine, cat sionline, iar clientii care s-au abonat pana pe 18 noiembrie la newsletter-ul de [] Black Friday 2015: Eurogsm. ro anunta reduceri de pana la 70% Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la F64: Cinci produse care sigur iti vor atrage atentia

Noaptea dintre 19 si 20 noiembrie va aduce cinciproduse la reduceri impresionantecu ocaziaBlack Friday 2015 la F64. Vor fi incluse produse din toate categoriile, iar cea mai mare reducere ajunge la 5. 000 de lei. Probabil ca cel mai interesant obiect de la F64 este, evident, un aparat foto DSLR. Cu ocaziaBlack Friday 2015 la F64, [] Black Friday 2015 la F64: Cinci produse care sigur iti vor atrage atentia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la eMAG: ce stim inainte de ziua marilor reduceri

Black Friday 2015 la eMAG se organizeaza pe data de 20 noiembrie. Pana aflam exact ce reduceri pregateste gigantul, trecem in revista cateva dintre lucrurile care se cunosc pana in acest punct. Dupa cum spuneam mai inainte, Black Friday 2015 la eMAG incepe pe data de 20 noiembrie. Startul la reduceri va fi dat dimineata, [] Black Friday 2015 la eMAG: ce stim inainte de ziua marilor reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari magazine care organizeaza Black Friday. Vezi lista pe categorii

Wall-Street. ro iti prezinta lista pe categorii a celor mai mari magazine care au oferte de Black Friday, evenimentul de shopping al anului in Romania.

Nu rata cele mai bune oferte de Black Friday pentru gadgetul pe care ti-l doresti!

Desi in prezent ofertele de Black Friday vin din toate categoriile de produse, stim cu totii ca cele mai multe si mai avantajoase sunt cele din zona de ITC. Acum este momentul in care iti poti cumpara jucariile pe care le-ai tot urmarit in ultimele luni. Pasionatii de gadgeturi stiu de ce!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )