Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nu rata cele mai bune oferte de Black Friday pentru gadgetul pe care ti-l doresti!

Adevărul Adevărul,
Nu rata cele mai bune oferte de Black Friday pentru gadgetul pe care ti-l doresti!

Desi in prezent ofertele de Black Friday vin din toate categoriile de produse, stim cu totii ca cele mai multe si mai avantajoase sunt cele din zona de ITC. Acum este momentul in care iti poti cumpara jucariile pe care le-ai tot urmarit in ultimele luni. Pasionatii de gadgeturi stiu de ce!. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Modelul Rusiei nu este valabil pentru Republica Moldova. Vor fi aplicate cele mai bune practici europene

Liderul PSRM, Igor Dodon, sustine ca dezvoltarea economica poate avea loc dupa modelul socialismului norvegian sau suedez, iar modelul rusesc nu este valabil pentru Republica Moldova, precizand ca daca socialistii vor veni la guvernare vor implementa cele mai bune practici europene.

Mirodenii de pus in vinul fiert: cele mai bune condimente, siropuri si sucuri pentru vin fiert

Mirodenii de pus in vinul fiert. Vinul fiert se numara printre cele mai populare bauturi consumate iarna. Servita cu sucuri de fructe sau cu mirodenii alese, licoarea este ideala cand temperaturile de afara sunt scazute.

De la Opera din Viena, la o sinagoga din provincie. Doua dintre cele mai bune voci pe care le-a dat Romania s-au intalnit la Bistrita

Anita Hartig si Stefan Pop, doua dintre cele mai bune voci pe care le-a dat Romania, s-au intalnit miercuri pe aceeasi scena. Cei doi nu s-au intalnit pe scena operelor din Milano sau Viena, unde obisnuiesc sa cante, ci pe scena unei sinagogi din Bistrita. Anita Hartig si Stefan Pop au primit titlul de cetatean de onoare al orasului Bistrita.

Black Friday 2015: Sfaturi si cele mai bune reduceri la eMAG, Flanco, Altex si nu numai [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Black Friday 2015: Sfaturi si cele mai bune reduceri la eMAG, Flanco, Altex si nu numai [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

(P) De Black Friday iti faci plinul de sanatate!

Cauti produse naturale care sa te faca sa simti bine si sa arati bine? Stai cu ochii pe www. artaceaiului. ro si de Black Friday, pe 20 Noiembrie , cumperi la preturi speciale cele mai bune ceaiuri, cafele si accesorii de care sa te bucuri tot restul.

Black Friday 2015 la eMAG: cate produse vor beneficia de reduceri in Vinerea Neagra

Black Friday 2015 la eMAG debuteaza pe 20 noiembrie. Este cea de a cincea editie a evenimentului cu cele mai mari reduceri. Black Friday 2015 la eMAG va aduce reduceri in valoare totala de 100 de milioane de lei, iar la oferta vor fi peste 650. 000 de produse. De Vinerea Neagra, compania estimeaza comenzi in [] Black Friday 2015 la eMAG: cate produse vor beneficia de reduceri in Vinerea Neagra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Klaus Iohannis, despre decizia justitiei prin care familia sa pierde o casa din Sibiu: Solutia ma nemultumeste, cautam cele mai bune cai de contestare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara, la TVR 1, ca este nemultumit de decizia recenta a Curtii de Apel Brasov, prin care familia sa a pierdut imobilul din strada Nicolae Balcescu, in Sibiu.

Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015

Ai asteptat un an intreg Black Friday pentru a profita de reduceri, insa niciunele nu par la fel de consistente precum cele de pe CautCeas. ro. Aici gasesti ceasuri de la branduri de top la reduceri de pana la 80%! E momentul ideal pentru a cumpara acest accesoriu pentru tine sau pentru cineva drag. Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas. ro de Black Friday 2015.

Black Friday - momentul ideal pentru a achizitiona jucarii pe nichiduta.ro

Daca asteptati cu ardoare reducerile substantiale de Black Friday atunci vizitele in magazinele virtual destinate micutilor ar trebui sa se regaseasca pe lista dumneavoastra de prioritati. Nimic nu se compara cu sentimentele de bucurie si implinire care ne incearca in momentul in care finisam in cele mai mici detalii o surpriza pentru copilasii nostri, indiferent de varsta acestora.

Black Friday la RCSRDS: Cine isi muta pentru 2 ani numarul de mobil in reteaua Digi primeste, timp de 8 luni, o reducere de 50% din pretul lunar al abonamentului

RCSRDS a anuntat miercuri o noua campanie agresiva de Black Friday pentru clientii noi - persoane fizice - care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil si contracteaza unul sau mai multe abonamente din gama Optim si/sau Complet pe o perioada de 24 de luni. Astfel, in perioada 19-23 noiembrie, cine isi muta numarul de mobil in reteaua Digi primeste automat, timp de 8 luni, o reducere de 50% din pretul lunar al abonamentului. Operatorul detinut de oradeanul Zoltan Teszari a demarat o campanie similara si anul trecut care a contribuit la castigarea a peste 205. 000 de numere din alte retele mobile, aproape jumatate din totalul numerelor de mobil portate de romani in 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )