Libnet.ro
UNICEF

07:15

ITM a finalizat controlul pe santierul unde mai multi muncitori indieni s-au infectat cu SARS-CoV-2. Ce spune ministrul Muncii

Adevărul Adevărul,
ITM a finalizat controlul pe santierul unde mai multi muncitori indieni s-au infectat cu SARS-CoV-2. Ce spune ministrul Muncii

Ministrul Muncii Violeta Alexandru spune ca Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Bucuresti a finalizat raportul in urma controlului facut pe santierul unde mai multi muncitori indieni au fost confirmati cu Covid-19 si a cerut institutiei sa faca publice acele concluzii. continuă pe Adevărul

Monica Pop: NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat

Monica Pop a vorbit, pe o retea sociala, despre modul in care datele despre coronavirus sunt prezentate in ultima vreme. NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat!, scrie medicul.

Poluarea scade varsta de pensionare cu doi ani. Judetul cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura

Varsta de pensionare va fi redusa cu doi ani pentru persoanele care traiesc in zone crunt afectate de poluare, cum ar fi zonele cu mine, combinatele chimice si siderurgice sau exploatari pe baza de cianuri. Unul dintre judetele cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura este Hunedoara.

Pensii 2020. E oficial, bani mai multi pentru milioane de pensionari de la 1 septembrie. Anuntul categoric

Este oficial, se dau bani mai multi pentru milioane de pensionari incepand cu 1 septembrie. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a promis majorarea pensiilor. Pensiile majorate de la 1 septembrie vor intra pe card potrivit graficului obisnuit, fara vreo intarziere. Pensii 2020. Este oficial. Se dau bani mai multi pentru .

Focar de COVID-19 si pe Santierul Naval Tulcea. 16 muncitori de origine vietnameza au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus si internati (VIDEO)

Un focar de COVID-19 fost depistat si pe Santierul Naval Tulcea, acolo unde 16 lucratori de origine vietnameza au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Acestia sunt internati in Sectia de Bo.

De ce sunt descoperiti mai multi romani cu COVID-19 duminica si lunea, desi se fac mai putine teste. Explicatia surprinzatoare a specialistilor

Multi se intreaba de ce rata de pozitivitate este mai mare in zilele de duminica si luni, desi se fac mai putine teste. Potrivit dr. Adrian Marinescu, in weekend se face testare tintita, iar in timpul saptamanii jumatate din teste sunt la cerere. 825 de oameni au fost depistati cu noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )