Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce iubesc femeile mai mult decat amorul. Este adevarat?

Antena3 Antena3,
Ce iubesc femeile mai mult decat amorul. Este adevarat?

Un studiu realizat in randul a 1. 000 de femei din Marea Britanie a scos in evidenta un lucru deloc anticipat: ciocolata si amorul nu se gasesc pe primul loc in preferintele acestora. Ele considera soarele si vremea fr. continuă pe Antena3

Noi studii arata ca femeile beneficiaza mai mult de un somn lung, neintrerupt, iar barbatii de reprize mai scurte

Un somn de noapte lung este benefic femeilor, pe cand barbatii beneficiaza mai mult de reprize mai scurte de somn pe parcursul zilei. Oamneii de stiinta de laMax Planck Institute in Munich au.

A vrut sa profite de el in spiritul unui ritual. Faptul ca erau frati nu a contat. Este mai mult decat crud

Caz cutremurator in Brazilia, dupa ce o adolescenta a marturisit ca si-atorturafratele sau de cinci ani pana la moarte, apoi i-a mancat organul genital. Politia investigheaza posibilitatea.

DERAPAJ. intr-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru a acuzat PSD de holocaustul Romaniei. Ulterior a revenit cu genocidul impotriva Romaniei: E mai rau decat ce am suferit in al doilea razboi mondial

Andrei Caramitru, consilier al sefului USR, Dan Barna, derapeaza din nou. intr-o postare pe Facebook, el a acuzat PSD ca este responsabil de holocaustul Romaniei, sustinand ca e mai rau decat ce am suferit in al doilea razboi mondial. Ulterior, el si-a editat postarea punand in sarcina social-democratilor genocidul impotriva Romaniei.

Danca: Romania se imprumuta de trei ori mai scump decat Franta. Dobanzile le platesc tot romanii

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, sustine ca Romania se imprumuta la dobanzi de trei ori mai mari decat se imprumuta Franta, pentru ca noi ii avem pe Teodorovici si Valcov, un fel de Dorel si Terente, care au stricat economia si ingroapa finantele publice in asa hal incat au crescut riscul de tara si au urcat dobanzile la cer atat pentru Guvernul Romaniei cat si pentru populatia cu credite la banca.

INTERVIU Ce trebuie sa stie romanii din Marea Britanie despre BREXIT. Trei intrebari frecvente si raspunsurile concrete / Ambasadorul Mihalache: Apelul meu pentru toti este sa trateze lucrurile cu calm

BREXIT-ul creste tensiunea printre romanii din Marea Britanie. De la inceputul anului, sectia consulara a ambasadei Romaniei la Londra a primit zilnic in jur de 350 de cereri de pasapoarte. Mai mult decat poate fi procesat in conditiile logistice si umane ale sectiei.

Utile: De ce este gresit sa folosim telefonul mobil pe post de ceas desteptator; De ce infloresc gastritele primavara; Cum poti estompa ridurile din jurul gurii? 2 metode naturale care imbunatatesc aspectul pielii

Opiniile cercetatorilor referitoare la calitatile cafelutei de dimineata. Cafeaua, o bautura preferata pe mapamond, a fost. Dietele alimentare proaste provoaca 20% dintre decese la nivel mondial, mai mult decat fumatul. Dietele bogate in sare si cu un.

Cresterea economica de anul trecut, mult mai mica decat cea estimata de Guvern

Datele publicate luni de Institutul National de Statistica indica o crestere economica pe anul 2018 de numai 4,1 puncte procentuale, cu 1,4% mai mica decat cea estimata de Guvern, la momentul in care a fost construit bugetul pe anul trecut.

Calator prin Romania, proiectul a doi tineri care vor sa promoveze tara mai bine decat o fac autoritatile

Calator prin Romania este un proiect dezvoltat de doi tineri, absolventi ai Academiei de Studii Economice, care au inteles si nu au vrut sa ignore) potentialul turistic enorm pe care il are Romania, dar si limitele autoritatilor legate de.

Mai mult de jumatate din apelurile la 112 sunt false. Mesajul lui Raed Arafat

Compania Urgenta este pentru Urgente, care isi propune sa contribuie la educarea populatiei din Romania cu privire la utilizarea rationala si responsabila a serviciilor medicale de urgenta, a fost.

FABULOS: Vedeta PRO TV care are salariul MAI MARE decat Andreea Esca!

Cea mai tare stirista a tarii, al carei salariu a fost intotdeauna un mit, pare sa fie surclasata de nimeni alta decat Mihaela Radulescu, si eauna din cele mai iubite prezentatoare TV din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )