Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce iubita frumoasa are castigatorul Vocea Romaniei, de la PRO TV. Cu ce se ocupa partenera lui Dragos Moldovan

Playtech Playtech,
Ce iubita frumoasa are castigatorul Vocea Romaniei, de la PRO TV. Cu ce se ocupa partenera lui Dragos Moldovan

Dragos Moldovan a dezvaluit ce va face cu banii, dupa ce a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei si marele premiu de 100. 000 de euro. Tanarul, care a fost sustinut in concurs de iubita lui, intentioneaza sa isi cumpere un apartament, intrucat acum locuieste impreuna cu parintii si cu cele doua surori. Dragos Moldovan a fost . continuă pe Playtech

Cine este Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019. Un grav accident i-a schimbat viata: Ma consider foarte norocos

Dragos Moldovan a fost desemnat de telespectatori castigatorul Vocea Romaniei 2019 si i-a adus lui Tudor Chirila cea de-a patra victorie in show-ul de la Pro TV. Originar din Timisoara, tanarul in varsta de 21 de ani este student la Conservator si se considera un om norocos, mai ales dupa ce a suferit un grav accident, iar medicii nu-i da dadeau nicio sansa de supravietuire.

BOMBA! TUDOR CHIRILA pleaca de la VOCEA ROMANIEI? PRO TV A LUAT DECIZIA

Decizie bomba la PRO TV! Tudor Chirila va parasi show-ul Vocea Romaniei? BIANCA DRAGUSANU, SNOPITA iN BATAIE! VICTOR SLAV NU A PUTUT SA O RECUNOASCA! IMAG INI DE COSMAR Artistul ar urma sa.

Dragos Moldovan este castigatorul Vocea Romaniei, sezonul 9. A plecat acasa cu 100.000 de euro

Ultima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei este difuzata de postul de televiziune Pro TV, vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30. Pentru marele premiu de 100. 000 de euro se lupta patru concurenti: Dragos Moldovan echipa lui Tudor Chirila), Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia .

Lovituri sub centura in finala Vocea Romaniei, pe PRO TV! Ce schimb de replici au avut Irina Rimes si Tudor Chirila

Tudor Chirila si Irina Rimes si-au trimis din nou sageti, in ultima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei. Artista s-a simtit atacata dupa ce Tudor i-a spus ca echipa lui are mai multi oameni in finala, mentionand-o si pe Jasmina Rasadean, cea care a concurat pentru Irina. Irina Rimes si Tudor Chirila s-au contrat din .

Elena Bozian, in lacrimi pe scena la Vocea Romaniei, pe PRO TV. Ce a patit finalista lui Horia Brenciu

Elena Bozian, concurenta lui Horia Brenciu din finala Vocea Romaniei, a izbucnit in plans in momentul in care a aflat ca va canta pe scena alaturi de Oana Sarbu, actrita care a jucat rolul Danei in filmul Liceeni. Cele doua au interpretat piesa Ani de Liceu. Elena Bozian, in lacrimi pe scena la Vocea Romaniei .

Pe cine a sustinut Mihaela Radulescu in finala Vocea Romaniei, de la PRO TV. A reactionat public

Mihaela Radulescu a urmarit cu sufletul la gura finala sezonului 9 Vocea Romaniei si a avut chiar si un favorit in marea finala. Vedeta l-a sustinut pe Andi Tolea, concurentul din echipa lui Smiley. Marele premiu de 100. 000 de euro a fost castigat insa de Dragos Moldovan, din echipa lui Tudor Chirila. Mihaela Radulescu, alaturi .

Tudor Chirila i-a dat o lectie de viata finalistului de la Vocea Romaniei pe PRO TV. Unde l-a dus juratul pe Dragos Moldovan

Tudor Chirila a vrut sa ii dea o lectie de viata concurentului sau de la Vocea Romaniei, Dragos Moldovan. Artistul l-a dus pe santierul echipei de la Daruieste Viata, iar Dragos a fost foarte impresionat. Tudor Chirila l-a dus pe Dragos Moldovan pe santierul echipei de la Daruieste Viata Asociatia Daruieste Viata construieste primul Spital .

Cati bani incaseaza castigatorul finalei Vocea Romaniei, sezonul 9. Premiul este substantial

Emotiile sunt uriase, atat in randul concurentilor, dar si din partea telespectatorilor, pentru ca peste doar o zi vor putea afla marele castigator de la Vocea Romaniei. Cei patru finalisticare au mai ramas in cursa din show-ul de pe PRO TV vor putea fi urmariti vineri, de la 20:30, cand este transmisa emisiunea de talente muzicale.

VIDEO Cine este Dragos Moldovan, castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei si al marelui premiu de 100. 000 de euro. Dragos echipa lui Tudor Chirila) s-a luptat in marea finala cu Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia Brenciu). Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei Tanarul artist care .

Mesajul lui Tudor Chirila, dupa ce Dragos Moldovan a castigat vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei. Dragos a incantat publicul din intreaga tara, a fost votat masiv si a primit marele premiu de 100. 000 de euro. Tudor Chirila a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca Dragos a castigat concursul si la finalul emisiunii a avut un mesaj de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )