Libnet.ro
UNICEF

01:05

IUBITA LUI DRAGNEA, O AMANTA EXCELENTA !!! ADEVARUL DESPRE IRINA ALEXANDRA TANASE (GALERIE FOTO)

B1 B1,
IUBITA LUI DRAGNEA, O AMANTA EXCELENTA !!! ADEVARUL DESPRE IRINA ALEXANDRA TANASE (GALERIE FOTO)

Prezenta Irinei Alexandra Tanase, iubita cu 30 de ani mai tanara a lui Liviu Dragnea, la Congresul PSD de sambata, chiar in primele randuri alaturi de liderii importanti ai partidului, a starnit reactii. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre iubita lui Dragnea: Un om deosebit, o fata inteligenta, cu bun simt, modesta, care a sustinut echipa PSD la Congres

Presedintele executiv al PSD, Viorica Dancila, spune despre Irina Tanase, iubita liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, care a fost prezenta la Congresul extraordinar din 10 martie, ca este un om deosebit, cu bun simt, care a sustinut echipa formatiunii la aceasta reuniune, transmite Agerpres.

Adevarul despre accidentarea lui Andrei Stoica de la Exatlon

Andrei Stoica a parasit competitia Exatlon si, revenit in tara, a povestit in ce mod s-a accidentat si cum decurge in prezent recuperarea.

Firea: Iubita lui Dragnea are profil de Prima Doamna

Gabriela Firea o lauda pe iubita lui Liviu Dragnea, despre care spune ca are profil de Prima Doamna, dar ca o va lasa pe Viorica Dancila sa-i cunune pentru ca este mai veche in partid. Sa fie o batalie.

Gabriela Firea, intrebata daca iubita lui Dragnea are profil de Prima Doamna: Eu as zice ca da (FOTO, VIDEO)

Prezenta iubitei lui Liviu Dragnea la Congresul PSD de sambata de la Sala Palatului a atras atentia tuturor, multi punand intrebarea daca nu urmeaza si ca aceastia sa se casatoreasca. in cadrul unei.

Adevaruri de viata. Viorica Dancila, adevarul despre schimbarea sa de look. A apelat la stilist?

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Adevaruri de viata despre look-ul pe care l-a adoptat in momentul in care a ajuns in prima linie a politicii romanesti ca sef al Guvernului. Viorica Dancila a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )