Libnet.ro
UNICEF

23:30

Adevaruri de viata. Viorica Dancila, adevarul despre schimbarea sa de look. A apelat la stilist?

Antena3 Antena3,
Adevaruri de viata. Viorica Dancila, adevarul despre schimbarea sa de look. A apelat la stilist?

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Adevaruri de viata despre look-ul pe care l-a adoptat in momentul in care a ajuns in prima linie a politicii romanesti ca sef al Guvernului. Viorica Dancila a. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, adevarul despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de Dana Chera, duminica, la Adevaruri ascunse, daca crede ca presedintele Klaus Iohannis o place. Nu stiu daca ma place sau nu. As dori sa-i placa sa lucre.

Se schimba termenul in DEX?! Si fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, ca si Viorica Dancila, tot despre IMUNOGLOBINA a vorbit in urma cu cateva luni (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, in debutul sedintei saptamanale de guvern despre declansarea mecanismului european de protectie civila din cauza lipsei de imunoglobulina. Prim-ministrul a.

Viorica Dancila, vorbeste despre iubita lui Liviu Dragnea: Cum a raspuns cand a fost intrebata daca ar vrea sa fie nasa de cununie a liderului PSD(FOTO)

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca i se pare un act de normalitate faptul ca iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta in sala la Congresul PSD.

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Numai cine nu munceste nu greseste. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul pe foaie sau daca a citit ea gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie.

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Cred ca e mult mai bine sa vorbesc liber. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul sau daca ea a citit gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie.

Viorica Dancila, chemata la Poarta Alba. Este ceruta demiterea sefilor

Sindicalistii din Penitenciarul Poarta Alba cer public premierului Vasilica-Viorica Dancila demiterea conducerii unitatii si a Administratiei Penitenciarelor, ca urmare a unor nereguli invocate.

Congres PSD. Viorica Dancila vrea sa fie mana dreapta a lui Dragnea. Lista completa cu candidatii

Peste 4. 000 de social-democrati sunt asteptati sambata la Congresul extraordinar al PSD pentru a-si alege noua conducere, adica presedintele executiv, secretarul general si cei 16 vicepresedinti. Pe ultima suta de metri, prim-ministrul Viorica Dancila foto) a intrat in cursa pentru functia de presedinte executiv, adica pentru a fi numarul doi in partid si mana dreapta a lui Liviu Dragnea.

Dragnea: Viorica Dancila m-a sunat sa ma anunte de candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. O voi vota fara nicio ezitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a fost sunat de premierul Viorica Dancila pentru a-l informa ca va candida pentru functia de presedinte executiv al PSD. Acesta a precizat ca i-a urat succes si ca o va vota fara nicio ezitare.

Congres PSD. Banicioiu: Eu, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu candidam pentru functia de presedinte executiv

Deputatul Nicolae Banicioiu a declarat, joi, ca pentru functia de presedinte executiv al PSD si-au depus candidaturile trei persoane: el, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu.

Viorica Dancila, nasa la nunta lui Liviu Dragnea cu iubita sa. Sigur ca da!

O tara intreaga a remarcat ca, sambata, premierul Viorica Dancila si iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, erau foarte apropiate. Dana Chera a intrebat-o pe Viorica Dancila, la Adevaruri de viata, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )