Libnet.ro
UNICEF

22:30

Keanu Reeves s-a afisat cu iubita pentru prima data dupa 20 de ani de la moartea fiicei si a logodnicei sale: cine e partenera actorului FOTO

Adevărul Adevărul,
Keanu Reeves s-a afisat cu iubita pentru prima data dupa 20 de ani de la moartea fiicei si a logodnicei sale: cine e partenera actorului FOTO

Actorul Keanu Reeves, in varsta de 55 de ani, s-a afisat la un eveniment cu noua lui iubita, fiind pentru prima data in 20 de ani cand starul apare in public alaturi de o partenera. continuă pe Adevărul

UPDATE Comisia MCV, convocata astazi pentru prima data de Birchall: Am stabilit ca intr-o luna sa avem un draft al planului de actiune in privinta MCV

Sefii parchetelor au discutat, luni, la Ministerul Justitiei despre raportul MCV, fiind pentru prima data cand Comisia a fost convocata de Ana Birchall. Ministrul Justitiei a spus ca in urma discutiilor care au durat mai bine de doua ore s-a stabilit ca in termen de trei saptamani fiecare institutie sa transmita ministerului propria analiza, iar intr-o luna sa existe un draft de actiune in privinta MCV.

Crezi ca stii? De ce tara noastra se cheama Romania. Cine a folosit numele pentru prima data

Daca acceptam opiniile unor istorici, conform carora Tara Romaneasca este sinonim cu Romania, atunci numele statului nostru provine din limba latina si aparea in texte scrise in limba latina.

Keanu Reeves a renuntat la burlacie. Cine este prima femeie cu care actorul a iesit in public dupa mult timp

Keanu Reeves are o noua iubita! Actorul de 55 de ani si-a facut aparitia la o gala din Los Angeles alaturi de artista Alexandra Grant. in fata camerelor de filmat, cei doi au zambit si s-au tinut de mana to.

Birchall convoaca astazi pentru prima data Comisia MCV, dupa raportul dur al Uniunii Europene

Sefii parchetelor discuta, luni, la ministerul Justitiei despre raportul MCV, fiind pentru prima data cand Comisia este convocata. Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a spus ca va propune ca fiecare institutie sa vina cu un set de masuri si cu un calendar pentru rezolvarea problemelor din justitie.

Keanu Reeves, aparitie surpriza pe covorul rosu. Cum arata noua iubita a actorului

Keanu Reeves si-a facut aparitia pe covorul rosu alaturi de iubita sa. Cea care i-a furat inima se numeste Alexandra Grant. Aceasta a reusit sa-i intre in gratii actorului care si-a promis ca niciodata sa nu-si mai faca vreo relatie, dupa decesul femeii care urma sa-i aducaun copil pe lume. Cum arata Alexandra si cu .

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o pentru prima oara pe Elina Svitolina

Ashleigh Barty a confirmat, duminica, sezonul excelent pe care l-a avut, a invins-o pentru prima oara in cariera pe Elina Svitolina, campioana en-titre, si a castigat Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Australianca 1 WTA) a avut nevoie de o ora si 27 de minute pentru a trece de jucatoarea din Ucraina 8 WTA), scor 6-4, 6-3.

Comisia MCV, convocata pentru prima data dupa raportul dur al UE

Ministrul Justitiei Ana Birchall a convocat, luni, sefii parchetelor si reprezentanti ai mai multor institutii din sistemul juridic si ai asociatiilor de profil pentru discutarea raportului MCV al Comisiei Europene, unul extrem de dur cu evolutia justitiei din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )