Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iubita lui Radu Mazare a ajuns si ea la politie, in Madagascar

B1 B1,
Iubita lui Radu Mazare a ajuns si ea la politie, in Madagascar

Dupa Radu Mazare, si iubita lui a ajuns la politie, in Madagascar. Partenera de viata a fostului edil al Constantei, care era cu el in momentul capturarii, a fost chemata la politie pentru ca insotea un. continuă pe B1

Iubita lui Radu Mazare, audiata in Madagascar. Motivul pentru care a fost chemata de politisti

Iubita lui Radu Mazare a fost si ea luata la intrebari de autoritatile din Madagascar, dupa ce fostul primar al municipiului Constanta a fost arestat. Iubita lui Radu Mazare, Roxana Mihalache, a fost chemata la o sectie de politie din Madagascar pentru a fi audiata. Ea a fost pusa pe lista suspectilor autoritatilor locale dupa [] .

Cat timp va sta in arest Radu Mazare: autoritatile din Madagascar au facut anuntul oficial

Politia Romana a venit cu precizari dupa ce Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut in Madagascar. Politia Romana anunta ca fostul edil se afla in custodia autoritatilor din Madagascar si ca a fost arestat pentru sase zile. Capturarea sa a fost posibila gratie colaborarii intre cele doua tari prin Centrul de Cooperare [] .

Iubita lui Radu Mazare, dusa la o sectie de politie din Madagascar

Femeia care era cu Radu Mazare in momentul in care fostul primar a fost prins, care este si iubita acestuia, a fost condusa la sectie de politistii din Madagascar, pentru clarificari, intrucat insotea un urmarit international, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Cine e de fapt iubita lui Radu Mazare

Pe Radu Mazare il stie toata lumea, dar cine este femeia care i-a fost alaturi de mai bine de 10 ani si care ii conduce afacerea din Madagascar? Fostul edil si-a lasat hotelul pe mani bune, Roxana, iubita lui,.

Cine este si cum arata Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazare. Ce facea cand fostul edil era retinut

Iubitei lui Radu Mazare i-a revenit, deocamdata, sarcina de a avea grija de complexul turistic pe care-l detine fostul edil al Constantei in Madagascar. Numele ei este Roxana Mihalache si e impreuna cu Mazare de mai multi ani. Iubita lui Radu Mazare n-a vrut niciodata sa fie prea mult in atentia presei, chiar daca este [] .

Radu Mazare, arestat in Madagascar! Fostul edil era impreuna cu iubita sa din Constanta. Curtea de Apel Bucuresti decide daca cere extradarea

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a fost prins, miercuri, de autoritatile dinMadagascar si arestat pentru sase zile. Politia Romana a sesizat Curtea de Apel Bucuresti, instanta urmand sa.

Radu Mazare, prins in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost prins, ieri, in Madagascar. Politia precizeaza ca autoritatile din Madagascar au anuntat arestarea lui Mazare pentru sase zile.

Radu Mazare a fost capturat in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a fost retinut de autoritatile in Madagascar. in urma cu doar cateva zile acesta a fost condamnat la 9 ani si 10 luni ani de inchisoare de Curtea Suprema in dosarul Polaris.

ULTIMA ORA Radu Mazare a fost retinut in Madagascar (surse)

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost retinut de autoritati in Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazare are de executat o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare in dosarul privind retrocedarea plajelor.

UPDATE Radu Mazare a fost retinut in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost retinut de autoritati in Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazare are de executat o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare in dosarul privind retrocedarea plajelor. 31 Politia Romana a confirmat ca un cetatean roman, condamnat la 9 ani de inchisoare a fost arestat miercuri in aceasta tara africana, primind un mandat de sase zile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )