Libnet.ro
UNICEF

17:15

Iubita lui Radu Mazare, audiata in Madagascar. Motivul pentru care a fost chemata de politisti

Playtech Playtech,
Iubita lui Radu Mazare, audiata in Madagascar. Motivul pentru care a fost chemata de politisti

Iubita lui Radu Mazare a fost si ea luata la intrebari de autoritatile din Madagascar, dupa ce fostul primar al municipiului Constanta a fost arestat. Iubita lui Radu Mazare, Roxana Mihalache, a fost chemata la o sectie de politie din Madagascar pentru a fi audiata. Ea a fost pusa pe lista suspectilor autoritatilor locale dupa [] . continuă pe Playtech

Iubita lui Radu Mazare a ajuns si ea la politie, in Madagascar

Dupa Radu Mazare, si iubita lui a ajuns la politie, in Madagascar. Partenera de viata a fostului edil al Constantei, care era cu el in momentul capturarii, a fost chemata la politie pentru ca insotea un.

Iubita lui Radu Mazare, dusa la o sectie de politie din Madagascar

Femeia care era cu Radu Mazare in momentul in care fostul primar a fost prins, care este si iubita acestuia, a fost condusa la sectie de politistii din Madagascar, pentru clarificari, intrucat insotea un urmarit international, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Cine e de fapt iubita lui Radu Mazare

Pe Radu Mazare il stie toata lumea, dar cine este femeia care i-a fost alaturi de mai bine de 10 ani si care ii conduce afacerea din Madagascar? Fostul edil si-a lasat hotelul pe mani bune, Roxana, iubita lui,.

Cum poate fi extradat Radu Mazare din Madagascar

Politia Romana a anuntat, miercuri, ca Radu Mazare a fost capturat in Madagascar, stat in care se afla de peste un an. Fostul edil a fost arestat pentru sasezile in baza mandatului international de.

Cine este si cum arata Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazare. Ce facea cand fostul edil era retinut

Iubitei lui Radu Mazare i-a revenit, deocamdata, sarcina de a avea grija de complexul turistic pe care-l detine fostul edil al Constantei in Madagascar. Numele ei este Roxana Mihalache si e impreuna cu Mazare de mai multi ani. Iubita lui Radu Mazare n-a vrut niciodata sa fie prea mult in atentia presei, chiar daca este [] .

Cat costa o vacanta in hotelul lui Radu Mazare din Madagascar

Plaja, kitesurf, caiac,stand-up paddle board si observarea balenelor. Acestea sunt doar cateva dintre activitatile outdoor pe care le propune resortul Mantasaly din Madagascar, patronat de Radu.

Cum au reactionat angajatii lui Radu Mazare, cand au aflat ca patronul lor e arestat

Pana si arestarea lui Radu Mazare este invaluita in mister in Madagascar. Angajatii fostului primar al Constantei au lasat de inteles ca n-au avut niciun habar ca seful lor a fost luat pe sus de autoritati. Dupa ce a intrat o buna perioada de vreme intr-un con de umbra si nimeni n-a mai stiut nimic [] .

Radu Mazare, saltat din Madagascar. Fostul primar al Constantei statea din decembrie 2017in complexul sau turistic construit pe malul Oceanului Indian

Radu Mazare se afla in Madagascar din decembrie 2017, cand a plecat din tara fara sa fie impiedicat de autoritati. Fostul primar al Constantei se afla sub control judiciar. El a trait de atunci in complexul sau de bungalowuri construit din timp pe plaja din Antsiranana.

Radu Mazare, arestat in Madagascar! Fostul edil era impreuna cu iubita sa din Constanta. Curtea de Apel Bucuresti decide daca cere extradarea

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a fost prins, miercuri, de autoritatile dinMadagascar si arestat pentru sase zile. Politia Romana a sesizat Curtea de Apel Bucuresti, instanta urmand sa.

Noi detalii despre arestarea lui Radu Mazare. Fostul edil al Constantei se afla cu iubita in momentul cand a fost retinut de autoritati

Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Aceasta e procedura pana sunt facute toate actele si apoi sa fie luata in calcul extradarea fostului primar al Constantei. Surse judiciare au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )