Libnet.ro
UNICEF

22:45

Iubitul lui Razvan Ciobanu, prima reactie dupa moartea designerului. Cei doi se impacasera de curand

Antena3 Antena3,
Iubitul lui Razvan Ciobanu, prima reactie dupa moartea designerului. Cei doi se impacasera de curand

Razvan Ciobanu si iubitul sau, Marius, s-au impacat dupa despartirea de scandal. Cel putin asta speculau taloidele cu cateva zile inainte ca designerul sa-si piarda viata intr-un cumplit. continuă pe Antena3

Ilinca Vandici, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: imi voi aminti mereu de tine asa!

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu face valuri e tristete in lumea modei si in showbiz-ul din Romania. Vedeta tv Ilinca Vandici a reactionat la tragica veste, postand un mesaj scurt si o.

Adina Buzatu, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: La revedere, prieten drag!

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident auto a devastat lumea modei romanesti. Creatoarea Adina Buzatu a reactionat si ea la tragica veste, postand un mesaj scurt si o.

Jojo, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Sunt complet zdruncinata si socata

Catalina Grama Jojo) a reactionat la vestea mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta. Acum am citit stirea si sunt complet zdruncinata si.

Fostul partener al lui Razvan Ciobanu, primele declaratii dupa moartea acestuia: E cumplit. Am vorbit cu el chiar ieri

Fostul partener de viata al designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto, a declarat ca ultima data a vorbit cu el la telefon in urma cu doar o zi si stia ca se afla la festivalul Sunwaves.

Caru' cu vedete: Oana Zavoranu, prima reactie dupa ce s-a aflat ca apare poza ei in videoclipul lui Pepe: El face bani de pe urma mea; Andreea Marin, Paste cu bunatati aduse din Moldova. Nu poti sa realizezi asta in bucatarie

Interviu Adrian Mutu: Sunt alt om. Sunt opusul lui Adrian Mutu fotbalistul sau cel de acum cinci-sase ani! Relatiile mele importante au fost patru la numar, dintre care trei au devenit mariaje, iar prima. Anca Turcasiu, la un pas sa fie agresata sexual. Prin ce situatii neplacute a trecut vedeta: Nu am facut in viata mea un compromis. Fug elegant de barbatii care incearca sa ma curteze.

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitiei, prima reactie in cazul procuroarei care s-a sinucis

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitiei, a oferit prima reactie in cazul procuroarei Ramoa Daniela Buicu, fost purtator de cuvant al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, care.

Reactii emotionante dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Nu cred ca exista explicatii, poate doar speculatii pentru o astfel de tragedie/ E trist ca a plecat dintre noi atat de devreme (VIDEO)

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu a fost vestea care a indoliat Romania de Paste. Numerosi colegi sau oameni care l-au cunoscut de-a lungul vietii au reactionat imediat. Nu cred ca exista explicat.

Reactii SFASIETOARE dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Nu cred ca exista explicatii, poate doar speculatii pentru o astfel de tragedie/ E trist ca a plecat dintre noi atat de devreme (VIDEO)

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu a fost vestea care a indoliat Romania de Paste. Numerosi colegi sau oameni care l-au cunoscut de-a lungul vietii au reactionat imediat. Nu cred ca exista explicat.

Prima reactie a familiei lui Razvan Ciobanu, dupa tragicul accident: Ne-a mintit ca merge la Valcea

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 226, judetul Constanta. Din cauza vitezei, masina a iesit de pe carosabi.

Oana Roman, dezvaluiri dureroase dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost langa mine atunci

Cunoscuta vedeta din showbiz Oana Roman s-a declarat devastata de moartea prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un accident de masina. Oana Roman a dezvaluit ca Razvan Ciobanu a fost cel cae i-a facut rochia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )