Libnet.ro
UNICEF

20:45

Prima reactie a familiei lui Razvan Ciobanu, dupa tragicul accident: Ne-a mintit ca merge la Valcea

Antena3 Antena3,
Prima reactie a familiei lui Razvan Ciobanu, dupa tragicul accident: Ne-a mintit ca merge la Valcea

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 226, judetul Constanta. Din cauza vitezei, masina a iesit de pe carosabi. continuă pe Antena3

Cum arata acum masina lui Razvan Ciobanu, dupa teribilul accident in care si-a pierdut viata - FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, la doar 43 e ani. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatoru.

Informatii scandaloase: Hotii l-au jefuit pe Razvan Ciobanu dupa accidentul teribil in care si-a pierdut viata (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de mai multi copaci in dreptul localitatii Sacele. Primele date ale anchetei, arata ca acesta circula cu vi.

Informatii SCANDALOASE: Hotii l-au JEFUIT pe Razvan Ciobanu dupa accidentul teribil in care A MURIT (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de mai multi copaci in dreptul localitatii Sacele. Primele date ale anchetei, arata ca acesta circula cu vi.

DETALII TERIFIANTE: Primele fotografii cu CADAVRUL lui Razvan Ciobanu dupa ce s-a facut PRAF cu masina. IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata intr-un teribil accident de circulatie, iar politistii investigheaza acum circumstantele care au dus la producerea tragediei.

Iubitul lui Razvan Ciobanu, prima reactie dupa moartea designerului. Cei doi se impacasera de curand

Razvan Ciobanu si iubitul sau, Marius, s-au impacat dupa despartirea de scandal. Cel putin asta speculau taloidele cu cateva zile inainte ca designerul sa-si piarda viata intr-un cumplit.

Jojo, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Sunt complet zdruncinata si socata

Catalina Grama Jojo) a reactionat la vestea mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta. Acum am citit stirea si sunt complet zdruncinata si.

Ilinca Vandici, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: imi voi aminti mereu de tine asa!

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu face valuri e tristete in lumea modei si in showbiz-ul din Romania. Vedeta tv Ilinca Vandici a reactionat la tragica veste, postand un mesaj scurt si o.

Adina Buzatu, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: La revedere, prieten drag!

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident auto a devastat lumea modei romanesti. Creatoarea Adina Buzatu a reactionat si ea la tragica veste, postand un mesaj scurt si o.

Adina Buzatu, reactie la speculatiile potrivit carora Razvan Ciobanu s-ar fi sinucis

Creatoarea de moda Adina Buzatu respinge scenariul sinuciderii in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Adina Buzatu a declarat ca il cunostea pe Razvan Ciobanu de cand erau tineri, pentru ca mama sa i-a fost.

Reactii SFASIETOARE dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Nu cred ca exista explicatii, poate doar speculatii pentru o astfel de tragedie/ E trist ca a plecat dintre noi atat de devreme (VIDEO)

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu a fost vestea care a indoliat Romania de Paste. Numerosi colegi sau oameni care l-au cunoscut de-a lungul vietii au reactionat imediat. Nu cred ca exista explicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )