Libnet.ro
UNICEF

23:00

Iulia Albu: Alex Velea are probleme cu propria sexualitate. El are fantezii cu mine

B1 B1,
Iulia Albu: Alex Velea are probleme cu propria sexualitate. El are fantezii cu mine

Iulia Albu si Alex Velea au pornit un razboi al declaratiilor. Dupa ce cantaretul a jignit-o pe Iulia pentru ca a aceasta a spus ca poarta un lant de manelist, acum a venit randul acesteia sa riposteze. continuă pe B1

Caru' cu vedete: Razboi total intre Iulia Albu si Alex Velea; LadyGaGa isi face parfum din pipi!; Un mare actor din seria X-Men, operat de cancer de piele!

Eva Longoria a pozat goala pusca pentru o revista spaniola. Actrita americana Eva Longoria a pozat goala pentru numarul din luna decembrie al revistei Elle din Spania. Eva apare pe coperta revistei acoperita doar cu cateva cristale. Iulia Vantur, dezvaluiri despre serile petrecute cu Salman Khan, in Romania! Escapada amoroasa a frumoasei prezentatoare TV Iulia Vantur s-a incheiat ieri, dupa ce a petrecut cateva nopti fabuloase alaturi de presupusul sau iubit.

Scandal! Alex Velea o desfiinteaza, Iulia Albu se bucura!

Alex Velea a starnit o avalansa de critici si jigniri la adresa Iuliei Albu, dupa ce aceasta l-a criticat dur in emisiunea WOWbiz catalogandu-l drept manelist. Cantaretul a postat mesaje dure la adresa ei, chiar si o poezie cu subinteles. Reactiile lui, citate de presa, nu au facut decat sa. o bucure pe Iulia, ea laudandu-se pe Facebook cu astfel de aparitii mediatice.

Fresh! Puya lanseaza Maidanez E.P.! Asculta cum suna Praf ft. Alex Velea si toate celelalte piese!

Puya lanseaza impreuna cu MusicExpertCompany Maidanez E. Afla mai multe despre noul lui material si asculta piesele. Dupa cum Puya v-a obisnuit in ultimii ani, a rupt lesa si de data asta, trecand peste regulile clasice pe care industria muzicala din Romania le impune, provocandu-si fanii adevarati in urma cu cateva luni sa ii asculte .

Antonia slabeste vazand cu ochii! Se desparte de Alex Velea?

Antonia pare hotarata sa faca mari schimbari in viata ei. A slabit considerabil, iar viitorul relatiei ei cu Alex Velea ramane sub semnul intrebarii.

Problemele se tin scai de Iulia Albu

Dupa ce, in urma cu doar o saptamana le-a marturisit fanilor de pe Facebook ca a traversat cateva zile de cosmar, Iulia Albu a trecut aseara printr-o noua incercare. Fiica ei si a lui Mihai Albu, Mikaela, a fost dusa in stare grava la spital.

Caru' cu Vedete: Iulia Albu s-a dezlantuit! L-a distrus pe Velea dupa ce el a facut-o zdreanta; Mihaela Radulescu, batuta si plina de sange! Vezi cum a ajuns asa; In Las Fierbinti joaca rolul de pampalau, in realitate Dorel este in adevarat sex-simbol. V

La Ploiesti, se reface lotul Andresan. Starleta Laura Andresan i-a pus pe jar si i-a avut in pat atat pe Contra, antrenorul Petrolului, cat si pe Adrian Mutu, atacantul care va veni din ianuarie la echipa. Rochia de mireasa a Biancai Dragusanu, vanduta de un site din China pentru o suma modica. Bianca Dragusanu are toate motivele sa fie furioasa: un site din China a copiat exact rochia sa de mireasa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )