Libnet.ro
UNICEF

10:15

Iulia Albu, atac dur la adresa Innei pentru tinuta de Halloween: Ar fi jenant... (FOTO)

B1 B1,
Iulia Albu, atac dur la adresa Innei pentru tinuta de Halloween: Ar fi jenant... (FOTO)

Inna a fost criticata dur de Iulia Albu, pentru coastumul de Halloween ales de ea. Aceasta a comentat tinuta cantaretei si a acuzat-o pe artista ca are un stilist prost, in cadrul rubricii sale de pe site-ul. continuă pe B1

Iulia Albu, lovitura DURA pentru Andreea Marin si Lavinia Pirva: impartiti-l frateste, doar sunteti obisnuite!

Andreea Marin si Lavinia Pirva au fost atacate dur in privinta vestimentatiei de Iulia Albu. Aceasta a criticat modul in care brunetele s-au prezentat la un eveniment monden si le-a dat un trofeu.

Oana Roman o ataca dur pe Iulia Albu: Se imbraca si arata ca de Halloween in fiecare zi

Oana Roman i-a dat o replica dura Iuliei Albu, dupa ce aceasta din urma a criticat-o pentru alegerea vestimentara facuta pentru petrecerea de Halloween. Exista o singura persoana care ar putea.

Victor Ponta, atac dur la contestatarii Corinei Cretu: Dincolo de acesti sobolani sunt milioane de romani ce nu pot fi cumparati cu bani murdari

Victor Ponta ii ia partea comisarului european Corina Cretu in scandalul cu PSD privind banii europeni pentru proiecte. Fostul premier arata ca aceasta a contribuit din plin pentru ca Romania sa absoarba 5.

Atac dur din PSD dupa gafa lui Tudorel Toader: Era firesc sa isi ceara scuze. Este o eroare impardonabila

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu il critica pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru gafa din raportul de evaluare a procurorului general Augustin Lazar. Aceasta ii aminteste ministrului ca la baza este pr.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )