Libnet.ro
UNICEF

19:45

Atac dur din PSD dupa gafa lui Tudorel Toader: Era firesc sa isi ceara scuze. Este o eroare impardonabila

B1 B1,
Atac dur din PSD dupa gafa lui Tudorel Toader: Era firesc sa isi ceara scuze. Este o eroare impardonabila

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu il critica pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru gafa din raportul de evaluare a procurorului general Augustin Lazar. Aceasta ii aminteste ministrului ca la baza este pr. continuă pe B1

Dragnea: La ora asta nu se pune problema remanierii lui Toader, nu stim ce se va ntmpla n continuare / Pucistii din PSD ajung ca ISIS

Liviu Dragnea a precizat miercuri ca in prezent nu se pune problema remanierii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dar nu se stie ce se va intampla in continuare. Liderul PSD a mai spus ca adevaratul motiv al remanierii nu va fi ordonanta de amnistie sau gratiere. Pe de alta parte, referitor la respingerea motiunii anti-Toader, el a spus ca deputatii formatiunii sale au dat un semnal ca schimbarea ministrilor se face doar la partid si i-a acuzat pe pucistii din PSD ca au ajuns ca ISIS.

TRAGEDIE in Constanta! Un barbat s-a stins din viata dupa ce s-a electrocutat

Un barbat din Constanta, in varsta de 44 de ani, s-a stins din viata dupa ce s-a electrocutat la locul de munca. Cadrele medicale de la serviciul de Ambulanta Constanta au fost solicitate, la fata.

Reactie in PSD, dupa ce Viorica Dancila si Paul Stanescu au fost impreuna la moaste

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, a vorbit in cadrul unei emisiuni despre prezenta premierului Viorica Dancila alaturi de vicepremierul Paul Stanescu la slujba de la Patriarhie, data fiind situatia in care cei doi se situaza in tabere.

Tariceanu a vorbit despre prostanacii din PSD

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu are de gand sa rupa coalitia PSD-ALDE. Liderul ALDE i-a numit prostanaci pe unii social-democrati pentru ca s-au grabit sa faca declaratii. intrebat daca.

Liviu Dragnea, despre contestatarii sai: Pucistii din PSD se pare ca incet, incet ajung ca ISIS (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a comparat adversariile din interiorul formatiunii cu teroristii din ISIS pentru ca revendica ori actiune mai mica sau mai mare i-ar dauna lui Liviu Dragnea. Pucistii.

Cresc accizele din ianuarie, dupa o pauza de doi ani. Scumpiri IMPORTANTE in mai multe domenii

Dupa o perioada de doi ani in care au stagnat, accizele pentru anul viitor cresc peste nivelul prevazut in actualul Cod Fiscal, prin actualizare cu inflatia, noile niveluri fiind agreate acum, oficial, la nivel.

Doi tineri au incercat sa evadeze din inchisoare. Dupa noua ore de cautari, au fost prinsi de gardieni

Doi tineri au incercat sa evadeze de la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta. Cei doi s-au ascuns intr-o cladire dezafectata din incinta unitatii si au fost gasiti abia dupa noua ore de.

Florin Salam se retrage din muzica dupa ce a fost batut la o nunta din Milano: Asta a fost ultima cantare

Florin Salam a fost batut la o nunta in Milano, iar in urma acestul eveniment, manelistul a hotarat sa se retraga definitiv din lumea muzicala pentru a fi mai linistit. Un alt motiv pentru care el a facut.

Florin Salam se retrage din muzica dupa ce a fost batut la o nunta: Asta a fost ultima cantare

Florin Salam a fost batut la o nunta in Milano, iar in urma acestul eveniment, manelistul a hotarat sa se retraga definitiv din lumea muzicala pentru a fi mai linistit. Un alt motiv pentru care el a facut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )