Libnet.ro
UNICEF

07:30

Iulia Albu o ataca din nou pe Carmen Iohannis: Nu e prima doamna!

Antena3 Antena3,
Iulia Albu o ataca din nou pe Carmen Iohannis: Nu e prima doamna!

Iulia Albu nu s-a putut abtine sa nu comenteze din nou tinuta sotiei presedintelui Romaniei, la un eveniment care s-a tinut chiar in Sibiu. Ar putea sa se imbrace mai bine decat o face acum, erorile sunt pentru. continuă pe Antena3

Diaspora o ataca pe Carmen Iohannis. Ce i-a scris o romanca

O romanca din Marea Britanie a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare catre sotia presedintelui Romaniei. Ea ii cere lui Carmen Iohannis sa inceteze cu vizitele in strainatate si sa mearga prin.

Cum arata Iulia Albu in costum de baie

Iulia Albu apare in costum e baie intr-un pictorial ce promoveaza un centru SPA din Sibiu. Iata cum se mentine fosta sotie a lui Mihai Albu.

Mircea Badea, postare ironica legata de prezenta lui Carmen Iohannis la concertul Robbie Williams

Mircea Badea a postat pe blog-ul sau un articol ironic legat de prezenta lui Carmen Iohannis la concertul lui Robbie Williams de vineri seara, din Piata Constitutiei. Acesta nu este un atac la Carmen Iohannis.

Apel la Carmen Iohannis pentru a se implica in cazul elevei violate de sapte tineri, in Vaslui

Deputatul Tudor Ciuhodaru solicita implicarea sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, in cazul elevei din Vaslui, violate de sapte tineri. Ciuhodaru a anuntat ca va fi trimisa in acest sens o scrisoare Primei.

Sindicalistii ROMATSA si Ministerul Transporturilor, din nou la masa negocierilor

Reprezentantii ROMATSA vor discuta, marti, din nou, cu reprezentantii Ministerului Transporturilor MT), in conditiile in care la ultima intalnire dintre cele doua parti nu au fost solutionate toate solicitarile controlorilor de trafic.

Victor Ponta a plecat din nou in Turcia

Victor Ponta a plecat din nou in Turcia, la Istanbul. De data aceasta, Ponta a plecat pentru un consult la medicii care l-au operat la genunchi. Este la control, in urma operatiei pe care a avut-o la.

Cristi Minculescu si Iris sunt Din nou impreuna in cadrul unui turneu national: datele concertelor si pretul biletelor

Cristi Minculescu si formatia Iris vor concerta din nou impreuna, pe 15 octombrie, de la ora 19. 00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, show-ul facand parte dintr-un turneu care va cuprinde 14 orase din Romania, dar si Chisinau.

Subiectele zilei: Carmen Iohannis, de la profesoara din Sibiu, la Prima Doamna; Pro si contra vaccinarii. Intre posibile reactii adverse si riscul unor epidemii; O noua escrocherie cu masini second-hand. Feriti-va de preturile suspect de mici!

Cel mai mare ghetou din Romania este la Cluj. Romi din toata Europa au marsaluit pentru drepturile exilatilor de la Pata Rat. Cel mai mare. O saracie mai subtila. Daca astazi multa lume ramane reticenta la ideea unei schimbari de guvern inainte de alegeri, este din cauza ofertei.

Oprea: USL nu s-a rupt din cauza lui Iohannis. Guvernul s-a rupt ca s-a cerut vice-premier pentru actualul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin (VIDEO)

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a lansat o noua teorie care ar sta la baza destramarii USL. Gabriel Oprea a declarat ca Guvernul USL s-a destramat din cauza lui Daniel Constantin, presedintele PC,.

Romania condamnata, din nou, la CEDO. Cat are de plata statul in dosarul Mihailesti

Unul dintre cei trei condamnati pentru accidentul de la Mihailesti din 2004 a fost despagubit de CEDO, dupa ce s-a plans de incalcarea prezumtiei de nevinovatie in procesul sau, prin declaratiile facute de fostul presedinte Traian Basescu si de o judecatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )