Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta a plecat din nou in Turcia

Antena3 Antena3,
Victor Ponta a plecat din nou in Turcia

Victor Ponta a plecat din nou in Turcia, la Istanbul. De data aceasta, Ponta a plecat pentru un consult la medicii care l-au operat la genunchi. Este la control, in urma operatiei pe care a avut-o la. continuă pe Antena3

Victor Ponta A PLECAT DIN NOU in Turcia. Cand se intoarce

Victor Ponta s-a intors in Turcia pentru un control la picior. Ce au constatat medicii .

Rovana Plumb: Victor Ponta nu va participa la sedinta de coalitie pentru ca se va duce la un control medical in Turcia (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinte interimar al PSD, a anuntat ca premierul Victor Ponta nu va participa la sedinta coalitiei de guvernare de luni, pentru ca se va duce la control medical in Turcia. Ponta este la control.

Liviu Dragnea: M-a durut cand Victor Ponta a renuntat la sefia PSD. Sunt alaturi de el cu gandul si fapta cum am fost in ultimii cinci ani (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, iar la iesire a vorbit despre sefia PSD si, implicit, premierul Victor Ponta. Despre renuntarea premierului la functia de conducere, Dragnea spune.

PMP cere explicatii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a acuzat ca decizia de respingere a Codului Fiscal este luata in afara Romaniei si impotriva intereselor tarii: Daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia

Partidul Miscarea Populara ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa lamureasca acuzatiile pe care i le-a adus premierul Victor Ponta vineri, dupa trimiterea spre reexaninare a noului Cod Fiscal. Ponta a afirmat ca decizia de respingere este fie una pur politica, fie este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc. PMP arata ca acuzatii aduse de Ponta sunt foarte grave si ca daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia de inalta tradare.

Victor Ponta, acuzat ca stia. Un martor explica reteaua infractionala prin care Ghita a obtinut voturi pentru Ponta in Moldova

Un martor cu identitate protejata a aparut in dosarul DNA Ploiesti in care este cercetat si Sebastian Ghita. Procurorii sustin ca Ghita a platit la negru materiale electorale in campania sa parlamentara din 2012, precum si ca s-a implicat activ si financiar in campania lui Victor Ponta la prezidentiale, in 2014.

Ofensiva PNL in scandalul privind Codul Fiscal: 10 intrebari pentru Victor Ponta

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a afirmat ca PNL nu se dezice de prevederile din Codul Fiscal, dar ca premierul Victor Ponta a esuat in a propune masuri pentru a compensa veniturile lipsa generate de masurile din noul Cod Fiscal, asa cum i s-a solicitat. Drept urmare, Raetchi a formulat 10 intrebari pentru premierul Ponta, in contextul dezbaterii privind reexaminarea Codului Fiscal.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate ca nu se doreste ca Romania sa fie puternica economic, se doreste sa fim o colonie care cumpara bunuri de la altii

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, despre respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic. Ponta a mai spus ca unul.

Gabriel Oprea: Liderul Coalitiei de guvernare este Rovana Plumb, Victor Ponta este acum doar prim-ministru/ Am baut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, care in prezent este presedintele interimar al PSD. Oprea le-a spus jurnalistilor ca a baut un pahar de vin cu Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei.

Victor Ponta, mesaj cu ocazia Zilei Aviatiei Romane: Le multumesc aviatorilor pentru daruirea de care dau dovada, pentru ca isi fac datoria fata de tara si fata de aliatii nostri din NATO

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj pilotilor de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Seful Executivului le multumeste aviatorilor pentru ca isi fac datoria fata de tara si fata de.

Dragnea, suparat pe Victor Ponta: Nu mai e foarte stabil

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat duminica seara, la Antena 3, pe premierul Victor Ponta pe motiv ca acesta a demisionat din fruntea partidului fara sa il consulte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )