Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iulia Timosenko cere judecarea lui Ianukovici pentru crime.

România Liberă România Liberă,
Iulia Timosenko cere judecarea lui Ianukovici pentru crime.

Iulia Timosenko, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, a sustinut ca presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, trebuie adus in fata justitiei pentru crimele in masa comise, informeaza Mediafax. Inlaturarea imediata a lui Ianukovici si inceperea investigatiilor impotriva lui pentru crimele in masa trebuie sa fie singura revendicare a poporului, a opozitiei si a comunitatii internationale, a declarat Timosenko, aflata in detentie pentru abuz de putere. Violentele de la Kiev s-au soldat . continuă pe România Liberă

Iulia Timosenko cere inlaturarea lui Viktor Ianukovici si judecarea acestuia pentru crime

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, trebuie adus in fata justitiei pentru crimele in masa comise, afirma Iulia Timosenko, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, indemnand partidele proeuropene sa nu.

Ucraina: Timosenko cere inlaturarea lui Ianukovici si judecarea lui pentru crimele comise in masa

Presedintele ucrainean Ianukovici trebuie sa plateasca in fata justitiei pentru crimele in masa comise, a acuzat fostul premier Iulia Timosenko. inlaturarea imediata a lui Ianukovici si inceperea .

Kim Jong-un ar putea fi judecat pentru crime impotriva umanitatii

Kim Jong-un si alti oficiali nord-coreeni ar putea fi judecati pentru crime impotriva umanitatii la recomandarea inspectorilor ONU pentru drepturile omului. Inspectorii au recomandat deja Consiliuliului de.

David Cameron ii cere lui Viktor Ianukovici sa retraga fortele paramilitare din Kiev

Premierul Marii Britanii, David Cameron, i-a cerut presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa retraga fortele paramilitare de pe strazile din Kiev, denuntand violentele inacceptabile ale ambelor parti.

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre Viktor Ianukovici pentru a nu folosi forta pentru reprimarea protestatarilor din Kiev

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre omologul sau ucrainean, Viktor Ianokovici, pentru a nu recurge la forta si sa nu ordone reprimarea protestatrilor, potrivit unui comunicat al Administratiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )