Libnet.ro
UNICEF

06:15

Iulia Timosenko cere inlaturarea lui Viktor Ianukovici si judecarea acestuia pentru crime

Antena3 Antena3,
Iulia Timosenko cere inlaturarea lui Viktor Ianukovici si judecarea acestuia pentru crime

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, trebuie adus in fata justitiei pentru crimele in masa comise, afirma Iulia Timosenko, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, indemnand partidele proeuropene sa nu. continuă pe Antena3

Iulia Timosenko cere judecarea lui Ianukovici pentru crime.

Iulia Timosenko, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, a sustinut ca presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, trebuie adus in fata justitiei pentru crimele in masa comise, informeaza Mediafax. Inlaturarea imediata a lui Ianukovici si inceperea investigatiilor impotriva lui pentru crimele in masa trebuie sa fie singura revendicare a poporului, a opozitiei si a comunitatii internationale, a declarat Timosenko, aflata in detentie pentru abuz de putere. Violentele de la Kiev s-au soldat .

Ucraina: Timosenko cere inlaturarea lui Ianukovici si judecarea lui pentru crimele comise in masa

Presedintele ucrainean Ianukovici trebuie sa plateasca in fata justitiei pentru crimele in masa comise, a acuzat fostul premier Iulia Timosenko. inlaturarea imediata a lui Ianukovici si inceperea .

David Cameron ii cere lui Viktor Ianukovici sa retraga fortele paramilitare din Kiev

Premierul Marii Britanii, David Cameron, i-a cerut presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa retraga fortele paramilitare de pe strazile din Kiev, denuntand violentele inacceptabile ale ambelor parti.

Ucraina: Manifestantii ataca sediul partidului lui Viktor Ianukovici

Manifestantii ucraineni au asediat, marti, sediul Partidului Regiunilor al presedintelui Viktor Ianukovici. Dupa ce au aruncat cu pietre si cokteiluri Molotov, circa 200 si 300 de manifestanti au preluat.

Opozitia din Ucraina sustine ca nu exista niciun acord cu regimul Viktor Ianukovici

UPDATE:Liderii opozitiei ucrainene sustin ca, deocamdata, nu s-a ajuns la un acord cu regimul Viktor Ianukovici, in pofida anuntului privind alegerile anticipate, iar ministrii de Externe trimisi de UE au.

Ucraina: Viktor Ianukovici este de acord sa convoace alegeri anticipate in 2014. Un guvern de uniune nationala ar urma sa fie creat la Kiev

Premierul ucrainean Donald Tusk a anuntat, joi seara, ca presedintele Viktor Ianukovici este de acord cu organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate in anul 2014, citeaza Mediafax. S-a.

Proteste Ucraina. Viktor Ianukovici este de acord sa convoace alegeri anticipate in 2014

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, este de acord cu organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate in anul 2014, anunta premierul Poloniei, Donald Tusk, citat de AFP. S-a convenit cu prese.

Ministrii europeni isi anuleaza intalnirea cu Viktor Ianukovici din motive de securitate

Ministrii europeni si-au anulat intalnirea cu presedintele ucrainean Viktor Ianukovici din motive de securitate, relateaza AFP. intalnirea a fost anulata din motive de securitate. Nu exista un loc sigur.

LIVE TEXT / VIDEO / FOTO Criza din Ucraina: Focuri de arma la aceasta ora in centrul Kievului, dupa ce Viktor Ianukovici anuntase un armistitiu cu opozitia. Bilantul violentelor a crescut la 28 de morti

Violentele s-au reluat joi la Kiev, unde un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot, relateaza Russia Today. La aceasta ora, focurile de arma continua sa se auda in centrul Kievului. Bilantul violentelor de la Kiev a crescut la 28 de morti, alte 287 de persoane fiind in continuare spitalizate, a anuntat joi ministerul ucrainean al Sanatatii, potrivit AFP. Exista insa informatii ca numarul ranitilor ar fi in jur de 1. 000, desi cifra anuntata oficial este 287. Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici anuntase miercuri seara un armistitiu si reluarea negocierilor cu opozitia, inainte de sosirea a trei diplomati europeni in capitala Ucrainei.

LIVE TEXT / VIDEO / FOTO Criza din Ucraina: Focuri de arma in centrul Kievului, dupa ce Viktor Ianukovici anuntase un armistitiu cu opozitia. Bilantul violentelor continua sa creasca

Violentele s-au reluat joi la Kiev, unde un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot, relateaza Russia Today. Focurile de arma continua sa se auda in centrul Kievului. Bilantul violentelor de la Kiev a crescut la 28 de morti, alte 287 de persoane fiind in continuare spitalizate, a anuntat joi ministerul ucrainean al Sanatatii, potrivit AFP. Exista insa informatii ca numarul ranitilor ar fi in jur de 1. 000, desi cifra anuntata oficial este 287. Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici anuntase miercuri seara un armistitiu si reluarea negocierilor cu opozitia, inainte de sosirea a trei diplomati europeni in capitala Ucrainei. UPDATE 11:32: Cadavrele altor 5 manifestanti au fost gasite joi dimineata pe strazile din Kiev. UPDATE 11:30 Vezi la finalul articolului un flux cu imagini realizate de utilizatorii de Instagram dupa hashtag-ul: 1077;1074;1088;1086;1084;1072;1081;1076;1072;1085; n. r. euromaidan)UPDATE 11:20 Protestatarii au fortat si au reocupat piata centrala din Kiev. Reuters relateaza ca manifestantii au folosit cocktailuri cu petrol si bucati din pavaj pentru a alunga fortele de ordine din piata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )