Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iulia Vantur a vorbit despre momentul in care va avea un copil cu Salman Khan. I-a uimit pe jurnalisti

Playtech Playtech,
Iulia Vantur a vorbit despre momentul in care va avea un copil cu Salman Khan. I-a uimit pe jurnalisti

Iulia Vantur a stralucit la Petrecerea Viva! din acest an. Datorita rochiei lungi, cu trena, a fost ca o prezenta angelica, dar n-a scapat de intrebarile care-l implica pe Salman Khan, iar fosta jurnalista a vorbit despre momentul cand va avea un copil. Iulia Vantur e mai sexy ca niciodata, semn ca relatia ei cu [] . continuă pe Playtech

SENZATIONAL: Iulia Vantur s-a intors in Romania, dupa doi ani! PRIMELE IMAGINI cu ea il vor face pe Salman Khan sa TURBEZE! (FOTO)

Surpriza! Dupa doi ani de absenta, Iulia Vantur s-a intors in Romania, iar prima ei aparitie a fost miercuri seara la VIVA! Party 2019. Fosta prezentatoare TV s-a schimbat enorm: a slabit considerabil si.

Imagini INCENDIARE cu Iulia Vantur, facute PUBLICE pe Internet! Vedeta, aparitie RAVASITOARE, intr-o tinuta INDECENTA (VIDEO)

Iulia Vantur si-a surprins din noi fanii. Frumoasa romanca a postat pe Instagram un video cu ea intr-o ipostaza incendiara. Iubita lui Salman Khan defileaza in fata unei oglinzi, imbracata intr-o rochie.

Adevarul despre persoanele care merg repede. Ce spune asta despre cat vei trai

Stim cu totii ca exista beneficii importante derivate din sesiuni de efort fizic, dar s-ar putea sa ai de castigat si daca te straduiesti sa mergi mai repede, cu fiecare ocazie. Un studiu realizat de un grup de cercetatori din Marea Britanie a incercat sa analizeze punctual beneficiile asupra sanatatii pentru mersul mai repede. Concluziile [] .

Milla Jovovich a vorbit despre cea mai cumplita experienta din viata ei: Am facut un avort. inca am cosmaruri

Milla Jovovich 43 de ani) a vorbit deschis despre un moment cumplit din viata ei, cand a facut un avort. Actrita americana de origine ucraineana a facut dezvaluirea in contextul in care Alabama a dat o lege prin care interzice avortul, despre care vedeta crede ca ar putea pune in pericol femeile.

George R.R. Martin a vorbit despre finalul Game of Thrones si a dezvaluit cum se va termina povestea in carti

George R. Martin, creatorul seriei A Song of Ice and Fire, pe care s-a bazat serialul Game of Thrones, a reactionat la finalul seriei de pe HBO, vorbind despre sfarsitul povestii. Martin a promis.

FRATELE LUI RADU MAZARE DESPRE CEI CARE SE BUCURA DE SITUATIA FOSTULUI PRIMAR: Sa aiba parte de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, a afirmat astazi, referindu-se la cei care se bucura de situatia fostului primar, ca se roaga ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )